Fortes Mühendisliğin Sözünde Durmaması Ve Fazladan Ücret Alması

07 Mart 2024 22:05

Ben İzmir /Dikili de yaşamaktayım. Oturduğum yer site içerisinde. Kurumsal bir firma diye Fortes Mühendislik ile anlaşıp daire içerisindeki tesisatı yaptırmaya karar verdik. Fortes elemanları yapım aşamasındayken aynı anda üst dairede doğal gaz tesisatı döşeniyordu. Çalışanlardan bir tanesi benim su vanamı açar açmaz mutfaktaki parkelerim ıslandı. Biraz suyun tahliyesi için yardımcı oldular. Bu parkelerin nasıl olacağı hakkında soru sorduğumda kimseden ses çıkmadı. Sonra müşteri hizmetleri ve Bergama Fortes bölge müdürlüğünü aradım satış temsilcisi m**** bey vasıtasıyla. Eve gelip sorunun giderileceği ve memnuniyet açısından para iadesi yapılacağı söylendi. Bunların hepsi yerine getirildi. Buraya kadar hiçbir sıkıntı olmadı. Daha sonra menfez açımı ve doğalgaz bacasının açılımı için iki camımın ikisini de çatlattılar. Camcı kombi servisiydi bu arada. Doğalgaz açılımından sonra camların bir tanesinin değişeceğini söylediler. Diğerinin müşteriye ait olacağını söylediler. Oysaki satış danışmanı m**** bey evime gelip sözleşme imzalamaya geldiğinde bana her türlü kırık-patlak - Problemlerin Fortes mühendisliğe ait olduğunu söylemişti. Daha sonra İzmir Doğalgaz gaz açmaya geldiğinde ilk seferinde bacayı sıkıntılı bulup ret verdiler. Burda söylemek istediğim şu bana ikinci camın parasını bana ödettiler. Baca dirseğinin parasını ödettiler. Her seferinde satış danışmanı m**** beyle konuştuğumda halledeceğiz deyip oyalandık. Ve en son telefon konuşmamızda sen haklısın abi ama bende oradan ekmek yiyorum. Ne yapabilirim. Şeklinde konuşması da ilginçti. Diyeceğim arkadaşlar doğalgaz tesisatını Fortes mühendisliğe yaptırmayın. Ailecek yıprandık. Fortes ve satış danışmanından şikayetçiyim.

08 Mart 2024 09:10 (Şikayetten 11 saat sonra)

Müşterimizin talebi değerlendirilmeye alınmıştır.En kısa sürede bu süreç sonuçlandırılarak, Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından telefon ile bilgilendirme sağlanacaktır. Süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. FORTES MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Erşahin
Erşahin

Benden de fazladan para istediler, vermeyince de 4 aydır işi yarım bıraktılar. Sözleşmedeki parayı aldıktan sonra işi yapıp bitirmek için fazladan para istiyorlar. Parayı vermedim, artık benim telefonlarıma da çıkmıyorlar

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 15:45

06 Temmuz 2023 16:56
Gülnihal sonuçtan çok memnun

24 Ağustos 2023 15:50
"Fortes mühendisliğe teşekkür ederim şikayetimi dile getirdim sonrasında nurulah uçkun vecem bey sayesinde sorunum çözüme ulaştı uzatma bacasının montajı teknik servis tarafından monte edildi teşekkürler"