Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Fizbot Mağduru

27 Şubat 2023 15:28

Tüm gayrimenkul temsilcilerine açık çağrı. Fizbot'un sahibi tarafından yayımlanan ve yayından kalkmış iletişim bilgileri özelliğini hiçbir uyarı da bulunmadan kaldırması ciddi bir data mağduriyeti yaratmıştır. Geriye dönük bu datayı herhangi bir şekilde temin etmemiz mümkün değil. Bu özelliği kaldırmaları gerektiğini öğrendikleri anda bizlere bunu tebliğ etmeyerek art niyetli davranmış ve en azından bu arada ki sürede data tutmamıza da engel olmuşlardır. Bu bilgilendirmeyi yapmak gibi bir zorunluğumuz yok açıklaması da kabul edilemez. Çünkü bu özellik bizlere ürünü pazarlarken sundukları en önemli özelliktir.

24 Mart 2023 11:43 (Şikayetten 24 gün sonra)

Merhaba s Bey, şikayet konusuyla ilgili daha detaylı bilgi almak için bizlere +90 850 840 84 89 numaralı iletişim hattımızı arayarak ya da +90 537 617 66 01 numaralı WhatsApp destek hattımıza yazarak ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

24 Mart 2023 12:43

WhatsApp hattınızdan daha önce iletişime geçtim. İsterseniz üyeliğinizi iptal edelim dediler. Bu size güvenerek takip etmeyi bıraktığım sahibinden çıkan ilanların gayrimenkul sahiplerine ait iletişim datasını bana geri kazandıracak ya da telafi edecek bir çözüm önerisi değil. Aksine aboneliği iptal edelim düş yakamızdan tarzında bir kurtulma yöntemi. Kasıtlı olarak gerçekleştirdiğiniz bu data kaybını telafi edecek bir öneriniz varsa dinliyorum sizi buyurun.

24 Mart 2023 12:51

Ayrıca buraya yazdığınız cevap ta şikayet konusu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için sizi aramamı istemişsiniz. Yani yasa gereği bu bilgileri sizinle paylaşmıyoruz saçmalığınızı dinlemek için bir kere daha sizi aramamı istiyor sunuz. Sırf buraya bak biz cevap verdik demek için yazılmış bir cevap. Yasa ile ilgili düzenleme yapma zorunluluğunuz ortaya çıktıktan sonra o süreçte bizi neden bilgilendirmediniz. Çünkü bu bilgilendirmeyi yapmış olsanız bir çok kullanıcıdan aylık ücret almaya devam edemeyecektiniz. Size olan güvenimizi birkaç ay daha fazladan abonelik ücreti toplayabilmek için harcadınız.

31 Mart 2023 10:47
31 Mart 2023 11:14

Ücret iadesi dediğini şey 99 TL. Bunu bana iade etmenizin hiçbir anlamı yok. Önceden uyarı yapmamanız la ilgili herhangi bir geçerli bahanenizin olması, o arada ki geçen süreçte üyelik ücretlerini toplanmayı kendinize kazanç olarak gördünüz. Bizin güvenimizi kaybetmeyi ve uğrayacağımız data kaybını hiç önemsemediniz. Oysa tanıtım reklamlarınız da geriye dönük bu datanın bizim için ne kadar olduğunun oldukça farkında idiniz ve özellikle buna vurgu yapıyor dunuz. Müşteri hizmetlerimizin bu sefer ne diyeceğini öğrenip burda dşle getirmek için bugün iletişim kuracağım tekrar