Betül sonuçtan hiç memnun değil

Filo D'olio Hayal Kırıklığı Bir Restoran!

08 Ağustos 2023 23:29

Yıllardır Masterchef ve danilo şef takipçisi olarak evlilik yıldönümümüz için rezervasyon yapıp gittik. Öncelikle rezervasyon deyince özel bir masa falan beklemeyin neresi boşsa oraya atıyorlar sizi. Ardından yemek siparişlerimizi verdik ve yemek siparişi ile tiramisu siparişimizi de söyledik tatlı siparişini daha sonra alacaklarını söyleyip gittiler. Yemekler geldi. Yedik va tiramisuyu istiyoruz. En az 4 kişiye söyledik ve 20 dakika boyunca gelmesini bekledik. O esnada başka masalara oluk oluk tiramisu akıyor. En son baş garson kılıklı bir bayan gayet lakayıt, laubali sırıtarak kalmadığını söyledi. Sipariş sırasında size söyledik böyle böyle dediniz desek de daha da sırıtmasına dayanamayarak hesabı istedik çıktık. Kısacası bırakın özel gün için gitmeyi hiçbir dönem gidilmeye değer olmayan gereksiz abartılmış çalışanları çok relax özensiz masalar aşırı dip dibe bir restorandı. Bir şeyi en az 4 kere söylemek zorundasınız. Kimse doğru düzgün ilgilenmiyor hafta içi böyle ise hafta sonunu tahmin etmek zor değil. 3 hayırla uğurluyoruz teşekkürler!

Sürpriz Doğum Günü Kutlaması Hüsranla Sonuçlandı

Yağmur
24 Mart 2025 18:42

17 Temmuz 2024 16:26

08 Haziran 2023 02:02
Özge sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 01:31
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 01:28