Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Fatma Aktürk Yılmaz Beauty Mağduriyeti

22 Temmuz 2024 22:48

Fatma Aktürk yılmaz beauty Nişantaşı. Yaşadığım deneyim felaket ötesi kıl tekniği taş yaptırdım 3 yıl öncesinde yapılmış bir işlemim vardı. Ama bana bir kaş yaptı ölçmeden çizmeden ve benim kasımı yara yaparak kasım siyah kahverengi yaptı kızıl kızıl bir renk oldu kasımda kaş çizgimin çok çok üstünde yaptı ve yamuk birbirinden farklı iki kaş yapıldı söylediğimde düzelecek denildi rezil gibi geziyorum ortada bununla da kalmadı aynı gün babyliner yaptırdım.

Gözümün biri başka diğeri bambaşka söylediğimde sis ondan sana öyle geliyor dedi kendini dünya starı sana fatma hanım. Aynı gün eve gittiğimde eşim halime şok oldu gözler şişti bambaşka kaş göz oldu bu ben değilim inanılmaz da şişti. Ertesi gün gözlerimi açamayacak derece şişti ve acil hastaneye gitmek zorunda kaldım gözlerim iltihap kapmış gözüm içine çökmüş ve gözlerin açılmıyordu.

Antibiyotik ve ilaç tedavisi sonucu 5 gün sonra normale dönmedi ama iyileşmeye başladı. Sonrasındaki hafta acil olarak kaslarımı sildirdim şu an silme serüveni var kasım yarıklar içinde gözlerime bir şey yapmıyorum bam başka bir gözler ile dolaşıyorum ve bunun sonucunda fatma hanım ile iletişime girip mağduriyetimi anlatım. Ancak bana verilen tavır gelin düzeltelim sizce ben enfeksiyon kapmış gözümü kasımı bir daha ona bırakabilir miyim ücret iademi yapmadı.

Başta beğenmezsen paranız iade diyen kadın saygısızca konuşmalar ile reddetti ve zaten kaşın neydeki ne oldu edasındaydı izinsiz fotoğraflarımı paylaştı storyler attı şikayetçiyim ücretim ödenmedi sonuna kadar peşinde olacağım. Mağdur etti beni iki hafta gözlük şapka dolaşıyorum sosyal hayatım sıfırlandı nelere sebebiyet verdiğinin farkında bile değil saygısızlıktan gözü görmüyor.

Fatoş Sivaslı Güzellik Merkezi Microblading İşlemi

02 Nisan 2024 10:44