Recep sonuçtan hiç memnun değil

Falcon Motosiklet: Garanti Ve İletişim Kabusu

Recep
10 Ekim 2024 13:55

Bozüyük özen motor adlı firmadan aldığım Falcon master 50 lüks marka motosiklet henüz iki ay kullanmadan statör arızası verdi ve garanti kapsamında bayiye motoru teslim ettim. İki aydır motorun arızası çözülmedi. Aradığımda parça bekliyoruz dediler. Aradan on gün bir ay iki ay geçti. Gelen giden yok son iki gündür de aramalarıma cevap vermiyorlar. Falcon iletişim merkezi kolat motoru arayıp parça hakkında bilgi almak istedim. E*** B***** isimli çalışan bozüyükte böyle bir bayimiz yok özen motor ismiyle bayi ismi bulunmuyor. Bana bayinin kodunu söyle falan diye garip bir üslupla bayinin benimle hiç alakası olmayan bir takım bilgilerini talep etti. Falcon motosikletin yedek parça tedarik sıkıntısı vardır. Bayinin müşteri iletişimi yetersizdir. Müşteri hizmetlerinin bayisinden haberi yoktur (ben internet sitesinde bayisi olduğunu görmeme rağmen). Müşteri hizmetleri hizmet kalitesi yerlerde sürünüyor Falcon pişmanlıktır.

Anil sonuçtan memnun

25 Ağustos 2023 10:11
"Yetkililer sorunla ilgili birebir ilgileneceklerini söylediler problemler çözüldü ilgileri için teşekkür ederim"
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Motosiklette Bitmeyen Sorunlar Ve İlgisiz Servis

25 Eylül 2025 13:15