Nur sonuçtan memnun değil

Express VPN İzinsiz Ve Bilgim Dahilinde Olmayan Hesabımdan Para Çekildi

14 Ağustos 2024 14:46

Expressvpn uygulaması banka hesabımdan izinsiz ve bilgim dahilinde olmayan bir şekilde 3800 TL çekti ve bu olurken asla ama alsa mesaj falan gelmedi ne mail den ne SMS'ten iptal etmeye çalıştım olmadı uygulamayı sildim ama yine faydası olmadı sırf bu olay yüzünden bankayı çok aradım yardim etmeye çalıştılar
süründüm yani ve kartımı değiştirdim ama paramı geri iade etmek istiyorum almak istiyorum bu yüzden şikayet etmek istiyorum.

Bu uygulama TV de var mı ben göremedim expres VPN

Kenan

Bu VPN yi düşünüyordum ama okuyunca waz geçtim üzücü

Berkay
Berkay

Öncelikle hiç merak etmeyin sorunun çözümü çok kolay. VPN ücreti Play Store üzerinden çekilmiş olabilir, yüksek ihtimal VPN'i kullanırken deneme sürümünden yararlandınız ve iptal etmeyi unuttunuz. Kredi kartı bilgileriniz de Play Store'da ise Kredi kartınızdan çekebilirler parayı. Yapmanız gerekeni yazayım, öncelikle Play Store'dan aboneliği iptal et seçeneğine tıklayın, 1 yıl sonra bir daha para cekmesinler. Daha sonra VPN'in internet sitesine girin, canlı destek var. Oraya bağlanın ve VPN'e kayıt olduğunuz mail adresini verin onlara. Aboneliği iptal etmeyi unuttuğunuzu ve ücret iadesi istediğinizi söyleyin. Ingilizce yazmanız gerekebilir. Merak etmeyin, hemen yardımcı olurlar.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 00:52
Beklenmedik Abonelik Ücreti Şoku
Beklenmedik Abonelik Ücreti Şoku
Rza sonuçtan hiç memnun değil

ExpressVPN Bilgim Dışında Abonelik Ve İzinsiz Para Çekimi Mağduriyeti

16 Ağustos 2025 23:34