Karaca Call Center Home Office İşi Adı Altında Yanıltıldım!

18 Temmuz 2024 14:40

0505 648 90 05
Numaralı m*** k*** isimli şahıs tarafından arandım Karaca call center şirketi üzerine işe girmek için benden bir takım e-devlet onaylı bilgiler istendi (adres adli sicil kaydı vb. ). Daha sonra gelen ikramiyeleri Papara hesabına yatırıyoruz şirketimiz anlaşmalı diyerek bana kendilerine ait onay kodu giriş işlemleri vs kendileri tarafından onaylanan bir numaradan Papara hesabı açtırıp daha sonrasında kendi bilgilerimi girmemi istediler kimliğimin ön arka yüzünü dahil yani aklınıza gelebilecek bir sürü özel şahsi bilgiler sonrasında benden aldıkları ibana 100 TL para gönderip o parayı geri onların attığı ibana göndermemi istediler muhasebede hesabın aktif gözükmesi içinmiş ben sonrasında Şikayetvar'dan bu numaraya ait yanıltıcılık şüphesiyle ilgili yazıları okudum ve şimdi endişeleniyorum.
Hakkımda yapılan yazılan kullanılan onların açtığı Papara hesabı üzerinden olan tüm işlemlerin ( para alışverişi kredi çekme ya da başkalarını yanıltma gibi tüm yapılan işlemler ) hiçbir sorumluluğunu kabul etmiyorum elimden bir şey gelmediği için çaresizce buraya yazıyorum. Adıma herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, hesap veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Bu şikayet dilekçesi ile imtiyazlı güvene almak ve başıma gelen olaylardan korunmak amacıyla resmi olarak bilgilendirme yapmaktayım. Adıma yapılacak herhangi bir işlemde benim ıslak imzam olmadan yapılmış olması kabul edilmemektedir ve sorumluluk almıyorum. İlgili makamların gereğini yapmasını talep ediyorum. Vermiş olduğunuz bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, düzenleyici, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlem benim bilgimin dışındadır.

Contact Çağrı Merkezi Online Şikayeti

17 Mart 2025 14:31