Loris Paketleme Adıma İmzam Olmayan Herhangi Bir Bir İşlem Yapılırsa Kesinlikle Kabul Etmiyorum!

Evde iş ilanı jooble adlı iş ilanı arama programında Loris evde paketleme adıyla ilan çıktı. İletişime geçmek istediğimde WhatsApp'a gönderdi gerekli açıklamalar hazır mesaj halinde atıldı Google'dan adres taramada da çıktı o an güvenip yazıştık ad soy ad t. C. İkamet adresi istenen adet gibi bilgiler istendi yazdım sonra p*** uygulaması yükleyin SGK yapılmadığı için p*** uygulamasında maaş ödemesi altında para yatırılacak kendi ibanınızı verin denmişti fakat başkası adına hesap açılması istenince huylanıp bilgilerimi herkesten sil yaptım gerekli giriş bilgilerini göndereceğim dediler bilginin silindiğini anladığından sanırım 20 dakika mesaja cevap gelmedi WhatsApp uygulamasında şikayet edip engelledim şikayet sebebiyle yazışmalar WhatsApp ana merkeze gitti adıma imzam olmayan herhangi bir bir işlem yapılırsa kesinlikle kabul etmiyorum. Sorumlulukta kabul etmiyorum bilginiz olsun.

Deniz

Sonrasında bir şey oldu mu acaba?

Tuğba

Evde iş ilanı jooble adlı iş ilanı arama programında Loris evde paketleme adıyla ilan çıktı. İletişime geçmek istediğimde WhatsApp'a gönderdi gerekli açıklamalar hazır mesaj halinde atıldı Google'dan adres taramada da çıktı o an güvenip yazıştık ad soyad t. C. İkamet adresi istenen adet gibi bilgiler istendi yazdım sonra p*** uygulaması yükleyin SGK yapılmadığı için p*** uygulamasında maaş ödemesi altında para yatırılacak kendi ibanınızı verin denmişti fakat başkası adına hesap açılması istenince huylanıp bilgilerimi herkesten sil yaptım. WhatsApp uygulamasında şikayet edip engelledim şikayet sebebiyle yazışmalar WhatsApp ana merkeze gitti adıma imzam olmayan herhangi bir işlem yapılırsa kesinlikle kabul etmiyorum. Sorumlulukta kabul etmiyorum bilginiz olsun.

Evde Paketleme İşi Yanıltması Şikayeti

Aysenur