Etsy.com Etsy Mağazam Açılır Açılmaz Suspend Oldu!

30 Aralık 2023 17:08

Yeni açtığım Map Planet isimli Etsy hesabım bilmediğim bir sebepten dolayı askıya alındı. 7 Aralık 2023 tarihinde mağazamı açtım. 9 Aralık 2023 tarihinde ise hesabım askıya alındı. Bu durumu açıklayan ve nasıl ilerlemem gerektiğini gösteren bir e-posta almadım. Nerede hata yaptığımı bulup sorunu çözerek mağazama dönmek istiyorum. 9 Aralık 2023 tarihinde mağazama girdiğimde mağaza asistanı bölümünde ödemede kısa bir gecikme uyarısıyla karşılaştım. Bankamla iletişime geçtiğimde kart ayarlarımda herhangi bir sorun olmadığını öğrendim. Manuel ödeme yaptım ve listeleme ücreti kartımdan çekildi. Bugün mağazama girdiğimde mağaza asistanı bölümünde yapmam gereken bir uyarıyla karşılaşmadım. İki kez itiraz talebi oluşturdum fakat geri dönüş sağlanmadı. Sürecin çözüme kavuşması için şimdi ne yapmam gerekiyor? Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Merve
Merve
01 Ocak 2024 18:11

Hiçbir şekilde geri dönüş sağlayıp bilgi veren yok!

Gizem
Gizem

Etsy support ile iletişime geçip geri dönüt emaili yollamalısın. Ardından server ve diğer ayarlarını kontrol etmeli etsy reklam ve listeleme ayarların açıksa kapatmalısın çünkü bu sana sürekli bir extra ücrete neden olur. Serverı turkey olarak değil siyasi olarak daha tarafsız bir ülke tercih etmelisin müşteriler buna da dikkat ediyor bunun dışında belki etsy 2 gün içerisinde ürün yüklemediğin için de askıya almış olabilir.

Etsy.com Etsy'de Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve Hesap Sorunu

Melike