Seral sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 14:10

Merhaba, Ümraniye Çarşı Çiftlik Sokak'ta bulunan Erdem İç Giyim mağazasından 25.05.2024 tarihinde 5 adet erkek iç çamaşırı aldım. Kartımla 1150 TL ödedim ve o mağazada müdür olan bayanın tavırlarının agresif olduğunu, mağaza içerisindeki diğer çalışanlara karşı da aynı tavrı sergilediğini gözlemledim. Ürünleri almaktan vazgeçtim ama ihtiyaç olduğu için aldım. Eve getirdiğimde kutudan çıkan ürünlerin birbirinden farklı olduğunu gördüm. Bugün, yani bir gün sonra, mağazaya ürünlerimi paketli halde götürdüm. Satıcı, ürünlerin hepsinin farklı olduğunu söyledi ve almak istediğim ürün görseldeki ile bile uyumadığı için iade etmek istedim. Yine o agresif mağaza sorumlusu bayan, ürünleri iade edemeyeceğimi belirtti. 'Eşinize bir şey alın, kendinize başka bir şey alın' gibi ters bir üslupla ürünlerimi asla almayacağını söyledi. Şu an hiç istemediğim ürünleri geri verdiler. Ben, tüketici olarak müşteri memnuniyeti adına ürünlerimin iadesini istiyorum çünkü buradaki ürünlerin hatalı olması benimle alakalı bir durum değil. Biraz tartıştıktan sonra, 'Dün gelseydiniz alırdım' diyor yani resmen keyfi iş yapıyor. Ben ürünlerimin iadesini talep ediyorum ve bunun için sonuna kadar mücadele edeceğim.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2025 19:32

Erdem İç Giyim Mağaza Çalışanlarının Yoğun Baskısı Alışveriş Keyfini Kaçırıyor

31 Temmuz 2025 22:48
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 11:30

Aldığım İç Çamaşırında Üretim Hatası Ve İlgisiz Firma

03 Ağustos 2025 12:06
Aldığım İç Çamaşırında Üretim Hatası Ve İlgisiz Firma
Arda sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 17:39