Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Erdem Danışmanlık Eğitim İçeriği Beklentileri Karşılamıyor

22 Ocak 2024 01:49

Etsy masterclass eğitimi (eğitim demeye dilim varmıyor) aşırı kötü. Doğru ürün bulma vs. Hiçbir şey yok içi boş şişirilmiş bir poşetten ibaret. Bu tür platformlarda az ve doğru ürünle nasıl satış yapılacağını öğretmeleri temel esastır. Bunlar ürünü buradan yüklüyorsunuz dedi bıraktı. Satış yapmanın en önemli durağı anahtar kelimelerdir, nasıl analiz edilir nasıl bir yol izlenir hiçbir şey yok. Sonuçta hiçbir şey bilmiyoruz değil mi göstermeleri eğitmeleri için para aldılar. Aldıkları paranın hiçbir şekilde helal olduğunu düşünmüyorum. Bende hakkımı helal etmiyorum.

Yaman
Yaman

Şu an ki durum nedir bende almayı düşünüyordum da diğer şikayetlere de baktım hepsi 1-2 yıllık belki şu an daha iyidir

Basketbol

Cevap bulabildiniz mi hocam?

Gönül
Gönül

Evet biraz eksiklik bulunmakta Anahtar kelimeler nereden ne gibi yapılabilir öne çıkartma analiz en önemlisi seo Politikasında nasıl öne çıkabiliriz gibi olan şeyler biraz eksik gibi bundan bende şikayetçiyim ki bunu zaten Oğuza ilettim yapacağını belirtti bende bekliyorum ama evet eksikler gerçekten asıl olması gereken şeyler bunlar eklenirse bence bir sorunu kalmaz.

Basketbol

Merhaba hocam şu an durum nasıl almayı düşünüyorum hala eksikler var mı? 1;1 iletişim nasıldır cevaplarsanız çok sevinirim

Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Erdem Danışmanlık Etsy Masterclass Birebir Danışmanlık Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı

03 Kasım 2023 11:28

Eğitim Paketi Sonrası Destek Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar