Bora sonuçtan hiç memnun değil

Tinyurl.com Elazığ Esnaflar Odası Adıyla Mesaj Gönderiyor!

09 Şubat 2024 14:04

09.02.2024 günü tarafına Elazığ Esnaflar Odası adı altında bir mesaj geldi. 6. Ağır cezada davam olduğu söyleniyor ve linki tıklamam isteniyor. Elazığ'la Ilgın yok. Esnaf odasıyla hiç yok. Konuunu. Ta ki gereklidir. Bana gelen mesaj kopyası bu. Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesinde Online Duruşmanız mevcuttur.
Katılım Zorunludur. Katılım linki:
https://tinyurl.com/e-duruşma B001

Yorumlar (35)

Ozge
Ozge

Aynı mesaj bugün banada geldi elazıgesob ne ise artık saçma sapan hemen e devlete girdim uyapa baktım hiçbir şey yok

Lerzan
Lerzan

Aynı mesaj bana da bugün sabah geldi. Ne esnafım ne de Elazığ ile bir bağlantım var. İki halde de olasılık dışı. Yetkililerce gereği yapılır umarım.

Yasemin

Aynı mesaj 08.30 da bana da geldi tıklamış bulundum ama açmadı iPhone olduğu için olabilir diye düşünüyorum. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.

Cahit
Cahit

Aynı mesaj bana da geldi. Ne olduğunu bilen var mı?

Leyla
Leyla

Aynı mesaj az önce bana da geldi inanmadım tabii ki. Adli mercilere bildireceğim

Faruk
Faruk

Elazıgesob dan gelen mesaj Ankara 3. Ağır Ceza mahkemesince tarafınıza açılmış dosya detaylarına uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Https://bc. T. C./portal-giriş B001 Alakam yok yinede e devlet ten baktım böyle bir şey yok

Levent
Levent

Birebir aynı mesaj bana da geldi. E devletten kontrol ettim. Linke tıklamadan mesajı sildim.

Zuhal
Zuhal

E devlet şifrenizle adınıza açılan dava var mı kontrol edebiliyoruz zaten. O yüzden mesajı direk silin tabii ki virüs.

Aynı dakikalarda gelmiş herkese bendekin de 532 li değilik telefon no'ları var

Sabri
Sabri

Banada aynı mesaj geldi linki açmadan önce araştırdım bir çok kişiye göndermişler dikkat ediniz

Uğur
Uğur

Bu mesajın aynısı bana da geldi. Bu yorumdaki herkese aynı anda mı geldi mesaj? E devletten ceza sorgulaması yapınca da bir şey çıkmıyor? Sorun nedir?

Kamil
Kamil

Sazan. Avi 😀

Ezgi
Ezgi

Bana da aynı mesaj geldi. Tel numaralarımızı nasıl ele geçiriliyor

Nermin
Nermin

Aynı mesajı aldım 3. Ağır ceza Ankara bilmem ne diye e devletten baktığımda bir şey çıkmadı linke tıkladım indirdim dosyayı dosya açılmıyor iPhone kullandığım için büyük ihtimalle virüs diye açmadı

Işıl
Işıl

Banada, 20 dakika önce benzer bir mesaj geldi, kesinlikle alakam yok. Her yerden baktım böyle bir dava yok, zaten alakamda yok. Virüslü mesaj muhtemelen.

Melike
Melike

Ben de aynı mesajı aldım. Kimlik avı mesajı tıklamayınız.

Eren
Eren

Aynı mesaj banada geldi enteresan durum

Ersin
Ersin

Aynı mesaj bana da geldi elazığla, Ankara'yla, ağır cezayla alakam yok.

Esra
Esra

Ben de az önce aynı mesajı aldım. Fakat ne Ankara'yla ne de Elazığ Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği ile bir ilgim yok. Virüs diye düşündüğüm için linke tıklamadım ama telefon numaramı kim nereden bulup böyle mesaj atıyor merak ediyorum

Çetin
Çetin

Herkes mesajı okumadan silsin, Bizi arayan bulur evdeyiz 😀

Erdem
Erdem

Aynı mesaj bu sabah bana da gelmiş. Linki tıklamayınız.

Burcu
Burcu

Mesajın bir benzerini ben de aldım az önce, konuyla ilgim yok, e devlete baktım adıma açılmış ceza var mi diye orada da yok, tıklamadım

Emrah
Emrah

Bu da bana geldi

Özlem
Özlem

Bana da az önce geldi aynı mesaj. Elazığ ile alakam yok.

Yasemin

Bana da bu sabah aynı mesaj geldi.

Gülşah
Gülşah

Bence virüs vs olabilir, linki tıklamamak da fayda var. Herkese gönderiliyor belli ki

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Tinyurl.com E-duruşma Var Yalanı!

09 Şubat 2024 14:36
Tinyurl.com E-duruşma Var Yalanı!

18 Şubat 2024 17:42
Elazıgesob (SMS) Alakasız Mesaj