Ekol Fx Yatırım Uzmanları Paramı Zarar Ettirdi

20 Nisan 2021

Cuma günü Ekol Yöneticileri olan c**bey tarafından aranıp yatırım yapıp küçük işlemlerle başlayıp zarar etmeden denemem için ikna edildim. Sonrasında hesaplarına 100 dolar olarak para gönderdim ve akşamında birkaç işlem yaptırıldı kendilerine ısrarla daha önce hiç yapmadığımı ve piyasayı bilmediğimi söylediğimde zarar görmeyeceğimi kendilerine inanmamı asla kaybetmek istediklerini her şeyden önce kul hakkı olduğunu söylediler. Sonrasında salı günü yapılan işlerin zarar ettiğini söyleyip başka işlem işlem açmamız gerektiğini söyledikleri işlem açamadık.

Çünkü para erimiş yani cuma yapılan işlem salı gününe kadar patlıyor. Yatırım uzmanı arkadaşlar açtıkları işlem başına ücret aldıkları için kim nereye yatırmış açıkçası çok da önemli değil. Attıkları toplu mesajda siz yapabildiğini yapıp olmayınca da kâr da var zarar da diyebilecek kadar lakayıt olabiliyorlar. Kaybedip bunu sorduğunuzda biz size ilettik demekle yetinebiliyorlar. Ben yönetici olan c** beye buradan sesleniyorum size verdiğim vebal üstünüzde bilin... Ve bugün itibariyle bütün param ® zarar etmiş.

20 Nisan 2021 12:42

Ekol Can ateşoğlu para için kazanma vaadi verip sonrasında yöneticiyim ben ilgilenmiyorum en iyi uzmanımız sizinle iletişime geçip deyip sonrasında ortadan kayboluyorlar. Asla inanmayın paranız cebinizde kalsın. Ekol fx şikayet sayfasındaki hiçbir şikayeti kabul etmeyip rakip firmaların yazdırdığını söyleyip sizi kandırıyorlar.

20 Nisan 2021 12:22

Ekol Yatirim uzmanları paranızı işlem açtırarak bitirdikten sonra sizi engelliyorlar. Sizi ikna edene kadar arayıp sonrasında yoklar. Kesinlikle inanıp güvenip yatirim yapmayın. 100 $ la başlatıp sonrasında paramı çekmek istediğimde bekletip işlem yapmadılar. Bugün uzmana paramı çekmek istiyorum yardim eder misiniz dediğimde paranız bitmiş biz size garanti vermedik deyip numaramı engelledi. Yatirim uzmanı melih bey yönetici can ateşoğlu ve müşteri temsilcisi doğukan bey tarafından kandırıldım. Kesinlikle inanıp güvenmeyin paranız varsa gidip altin $ alin paranız cebinizde kalsın.

Ekol Fx Logo
20 Nisan 2021 15:37
Elif
20 Nisan 2021 15:47

Ben size direk isim yazdım can ateşoğlu yöneticiniz tarafından ikna edildim ve tarafıma söz verildi. Bu bana yaptığınız açıklama sizi asla iyi bir firma yapmıyor üstelik sabahtan beri defalarca aramama rağmen tarafıma dönüş sağlanmadı. Siz firmanızı bir şekilde savunsanız da buradaki şikayetler ve mağduriyeti yaşayanlar diğer insanlara Umarım örnek olur. Siz belki benim 100 $ için kayıp yaşattınız size kısa zamanda çok daha fazla yatirim yapmayı düşünen 10 kişiyi sadece benim etrafımdan kaydettiniz. Bir gün bütün itibarınızı da kaybetmeye mahkumsunuz. Can ateşoğlu babasının haci olduğundan bahsedip asla kayıp riskinden bahsetmiyordu ve kul hakkından korkuyordu Umarım karşısına çıkar bu söyledikleri

Ekol Fx Logo
21 Nisan 2021 13:12

Merhaba Elif Hanım, Şirkete ulaşamadığınız ile ilgili konuda şirketimizin numarası, canlı destek ekibimiz ve hatta yatırım uzmanı departman müdürünün whatsapp telefon numarası sizde olmasına rağmen herhangi bir aramanız olmamıştır. Saygılarımızla Ekol Global Markets - Türkiye

Elif
21 Nisan 2021 13:21

Ben arama kayıtlarını sizlere görsel olarak sunarım ceyhun bey kaç kere aranılmış diye kaldık ki dun siz dönüş yaptınız bana bu beyanlar doğru değil sizde biliyorsunuz

Ekol Fx Tarafından Mağdur Edildim!

25 Temmuz

Ekol Fx adlı foreks firması, müşteri yapmak için sürekli arıyorlar ancak verdikleri al-sat sinyalleri zarardan başka bir şey getirmiyor. Paramız sıfırlandıktan sonra tekrar yatırım yaparak zararınızı karla geri kazandıracağız yalanını söylüyorlar!

Ekol Fx Ekol Yatırım Sürekli Rahatsız Ediyor

20 Haziran

Ekol yatırım sürekli rahatsız ediyor, numara bilgilerini bir şekilde satın alarak buluyorlar. Hiçbir şekilde aranmaya mesaj atmaya mail atmaya izin vermiyorum. Lütfen rahat bırakın. Yatırım yapacak adam zaten sizi bulur. Türkiye'de işler amma da saçma ya firmalar rastgele arayıp paralı adam bulup ga...

Ekol Fx Yatırımcıya Zarar Ettirmek

13 Ekim 2022

Ekol grubundan yatırım danışmanı K*** bey beni sisteme dahil etmek için bir dünya dil döktü ve sisteme kaydımı yaptım 1000 dolarlık yatırım sıfırladı. Bana söylediği kelime doğal gazın çok çıkacağı ve böyle fırsatın ele geçmeyeceği bana tepeden 9.30 dolardan Naturalgaz aldırdı ben aldıktan sonra da ...

0 Yorum

Cevaplandı