Dr. Faruk Öncel Zayıflama Sigara Bıraktırma İşlemi

13 Mayıs 2024 13:52

Benim de şikayetim doktor faruk öncel'den sigarayı bırakmak amacıyla kendisine başvurdum. Muayenehanesine eşimle birlikte gittik. İlk etapta sohbet ettik. Öz geçmişimiz hakkında. Sonra kulağıma akupunktur yaptı. Çok acılı bir şekilde. Sonra milyonlarca iğneyi yüzüme vücuduma ellerime batırdı. Ben sinirden çok ağladım. Canım çok yandı. O şekilde yarım saat sonra beni oturttu, bir tane sigarayı yaktı burnumun deliklerine dumanı soktu. Beni resmen tıkadı. Kendi kendine konuştu işte böyle sigarayı bırakacaksın, insanlık hali öksürüyorsun sigara burnunun içinde bütün bronşlarını doldurdu.
3 tane sigara üst üste yaktı ve bana zorla içirmeye çalıştı ben de içemedim, haliyle öksürdüm. Kendince işte sigarayı bıraktım ithamlarıyla.
3.000 TL para verdim kendisine ve ben sigarayı bırakamadım hi. Sağlık Bakanlığı buna ele alsın. Lütfen davranış şekli, konuşma üslubu.
Bu gerçekten çok yanlış, hiçbir şekilde hasta doktor ilişkisi yok. Hakaret içeren konuşmalar geçiyor. Her şeyi geçtim yaptığı teknik çok yanlış. Herkes evde 3 tane sigara yaksın burnunun deliklerine soksun zaten öksürür içemez. Bu nasıl bir tedavi yöntemidir. Boşuna paramız gitti.

Azbiye

Aynı şeyleri yaşadım sizinle çok sinirliyim

Dr. Faruk Öncel Zayıflama Sigara Bıraktırma İşlemi

20 Mayıs 2024 23:28
Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Burun Estetiği Sonucu Hüsran
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 13:46