Savaş sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 07:57

Dopingbet389 sitesi tarafından çekim talebim saatlerdir farklı sebeplerle iptal ediliyor. İlk talep 6 saat sonra eksik çevrim var denilerek iptal oldu
Onu tamamlayıp tekrar talep verip tekrar 6 saat sonra gün sonu işlemine denk geldiğiniz için yatırımınız iptal oldu dendi. Tekrar talepte bulundum 8 saat geçti gelen giden yok.
Kullanıcı ID : 4514255

01 Nisan 2024 00:38

Dopingbet adlı siteye arkadaşım vasıtasıyla kayıt oldum. ( Çekim konusunda sorun olmadığı için çünkü ona 1500₺ gibi bir tutar ödenmiş) Fakat benim 5bin atıp tüm çevrimleri yerine getirip elde ettiğim 10bin TL'yi bir türlü alamadım. Bugün hesap risk birimi tarafından engellendi bilgi almak için yazdığımda da canlı destek ve Telegram'dan bile engellediler.

01 Nisan 2024 00:33

Dopingbet hesabımdaki 10.000 TL'ye çöküp her yerden de beni engelledi. Düşük tutarları ödeyip milleti siteye çekip orta ve yüksek tutarları mağdur ediyorlar. Önce 5 gün oyaladılar 6. Gün risk birimi hesabı askıya aldı. Para için fatura kimlik vs isterlerse yollamayın zaten işe yaramıyor

27 Mart 2024 21:54

Düşük tutarları ödeyip piyasaya güven sağlıyorlar. Yanımda arkadaşım 10 dakika içinde talep verip ödemesini aldı. 3. Gün bitmek üzere yine hesaba gelen giden yok.

Fatih
Fatih

Sorununuz çözüldü mi acaba, aynı sıkıntı arkadaşımda da var para çekim talebi verip 5-6 defa red yedi

Savaş

Hayır muhtemelen size de aynı muameleyi yapacaklardır umarım öyle olmaz. Her seferinde gün sonu işlemi deyip ertesi gün tekrar talep açtım bende. Sonra baktım gelen giden yok kupon yaptım oda tuttu. Bu seferde risk birimi bahis yüzünden incelenmeye almış Hesabımı açıkçası onlar için oyalama bahanesi vermiş oldum. Sonuç olarak gelen bir para yok arayan soran da yok her gün belirli aralıklarla yazıyorum yine yok yine yok

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
13 Haziran 2025 11:14