Şefika sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:59

Doğadan Gizli Bahçe severek içtiğim bir çay markasıydı. Önce dökme çay yok oldu. Sonra poşet çayını almaya başladım fakat son 3 kutu da çay demini vermemeye başladı. Tadı kötü olmaya başladı. Verdiğim onca para boşa gitti. Yazıklar olsun diyorum, onca para veriyorum keyifle çay içmek için, maalesef çöpe gitti çaylarım.

26 Temmuz 2024 13:34
Doğadan Cay Tadi Bozuk Param Boşuna Gitti

Merhaba iletisim kuruldu incelemek için kutu içinde olan çayı söylediğiniz kargocuya teslim ettim. Peki benim mağduriyetim ne olacak son 3 kutu içilmeyecek gibiydi ve hala elimde 2kutu var açmaya korkuyorum az para değil kutusu 178 TL bu ekonomi de bu benim için müthiş bir para lütfen eski tada ve içime geri dönüş yapın bizi de mağdur etmeyin elimde olan bu çayların değişimini rica ediyorum

01 Ağustos 2024 21:54

Doğadan gizli Bahçe yetkilileri bir çözüm bulun elimdeki çayları açamıyorum aynidir diye neden beni mağdur ediyorsunuz biraz empati bu hayat pahalılığında lütfen

16 Mayıs 2025 00:10

Asla iletişime geçmek gibi bir sonuç yok zahmet edip ilgilenmediler bile yazıklar olsun size

Alena
Alena

Aynen benim en sevdiğim çay olarak alıyordum, bir hafta önce Migros'ta kampanya da görünce 4 kutu aldım 100 paketli olandan, renk vermiyor, kötü bir çay oldu

Şefika

Maalesef öyle param boşuna gitti cevap yok ilgilenmediler bile bir daha dogadanmı asla

Doğadan Çay Neden Bulunmuyor

18 Nisan 2024 15:36
Nigar sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 16:11

Aldığım Çayın Tadı Kötü Çıktı, Ücret İadesi Talep Ediyorum