05 Ağustos 2024 17:31

4 gün önce dji mini 4 Pro satın aldım. Cihazın ilk kurulumunu yaparken cihaz etkinleştirme kısmında sunucu hatası (-2) hatası aldı. Daha sonra tekrar Deneyin diye. Forumlara baktığımda dünya üzerinden çok sayıda kişinin böyle bir hata aldığını okudum. Dji hatanın neden kaynaklandığını söylemiyor ama bir sunucu hatası olduğu kesin. Yetkili servisler sunucu hatası olduğunu söylediler. Cihazı geri gönderin diyorlar. Ancak yeni gelecek cihazlarda da aynı hata muhtemel olanlar var. Büyük firma dji acilen bu konuyu çözmesi gerekiyor.

Yorumlar (7)

Şevket

2024 3 ay sorun olur mu açılmamış kutu

Aytaç

Bu olayı maniple etmeyin lütfen. -2 hatasının ana sebebi şudur. Honkong için üretilen ve sadece orada çalışması şartı ile vergisiz satışı gerçekleştirilen ürünlerde olur bu durum... -2 ile başlar hata. Ürün yurt dışından 2024/4 2024/5 ve 2024/6 ay üretim tarihli satın alındı ise bu hata ile karşılaşırsınız. Türkiye'deki yetkili satıcının sorumluluğunda da olmaz bu.

Mutlu

Aytaç Bey pardon da kimin sorumluluğunda olacak bu, aynı sorunu bende yaşıyorum şu an, İdefix üzerinden Kafkasda isimli mağazadan aldım bugün geldi ürün ve hiçbir şekilde etkinleşmiyor cihaz. Kim neyi Manipüle ediyor. Ben cihazı Türkiye'den ve Türk firmasından 50 küsur bin tl vererek alıyorum ve cihaz yurt dışı olduğu için çalışmıyorsa bu kimin sorunu olur.

Mithat

Hocam neresinde yazıyor üretim yılı kutunun

Sağ alt köşesinde. 2024-05 örnek

Mithat

Sorunu çözebildiniz mi acaba. Bende mini 4 Pro almak istiyordum sizden ve birkaç kişiden daha duydum aynı sorunun olduğundan tedirgin oldum.

Ergin

2023 al hocam 2024 5. Ay be sonrası alma şu an.

Dji Mini 4 Pro Bağlantı Kopması Sonucu Ciddi Hasar Oluştu

Deniz