Sahra sonuçtan memnun değil

21 Kasım 2024 11:05

Dermovate merhem isimli ilacı kimsenin kullanmasını önermiyorum. Doktorunuz yazsa bile iptal ettirin. Üründe ciddi sıkıntılar var; sürüldüğü yerde ertesi gün mantar, egzama, konak tarzı cilt problemleri oluşuyor ve firma hiçbir şekilde şikayete cevap bile vermiyor. Yine de denemek isteyenler tabii ki kendisi bilir; ertesi gün çok olumsuz cilt problemiyle karşılaşacaklarına emin olabilirler.

profile profile profile

Yorumlar (17)

Ftş
Ftş

Abartıp insanları yanlış yönlendirme. Sana faydası olmamış demek ki. Yıllarca savaştığım egzama ürtiker gibi ciddi cilt sorunlarımı yok etmiş bir krem mucize gibi bir şey. Kime tavsiye ettiysem dualar ettiler. Piyasada bundan daha iyi bir cilt sorunu savaşçısı yok. Ne doktorlar gezdim neler kullandım ta ki bunu keşfedene kadar. Tabii ki bazı insanlarda yan etki yaratabilir yüksek kortizonlu bir ilaç sonuçta bilinçli kullanmak gerek. Sana iyi gelmedi diye faydalanan insanlara iftira atma yok şirketin sahibisin gibi komik cümleler kurma.

Erdinç
Erdinç

Vallahi bu kremin kahverengi olanı kullanıyorum Sedef hastalığı bende vardı şu an iyi gidiyor Sedef olan yerler tertemiz oldu o aslında krem de jel tarzı bir şey şimdilik memnunum

Şevval
Şevval

Bende de Sedef var aynı şekilde bende bu kremi kullandım ancak bir süre sonra fark ettim ki kullandığım yerlerde beyaz beyaz leke bırakmış başka kreme geçmeyi düşünüyorum ve vücudumda inanılmaz kuruluk bıraktı evet sedefi çok hızlı geçiriyor ancak sonrasında sorun yaratıyor

Kaya

Merhaba biz de aynı merhemi oğlumuzun bacağı için kullandık aynı şekilde 9 saat sonra beyaz lekeler şeklinde iz olduğunu gördük sizde daha sonra bu izler ne kadar sürede geçti

Sebile

Merhaba bende de lekelenmeler oldu sonrasında geçti mi acaba

Safiye

Geçti mi peki bu sorun bende aynı sorunu yaşıyorum

Mine
Mine

Peki sonrasındaki cilt tonu eşitledi mi. Aynısı bende de oldu çünkü.

Gökhan
Gökhan

Tam tersi egzama için kullanıyorum ve de bana tek iyi gelen ilaç sizde muhtemelen ilacın içindeki bir şeye alerjiniz var

Selim
Selim

Knk dün bende aldım egzama olan yere sürmüştüm fakat sabah kalktığımda sürdüğüm krem yerleri beyazlaşmıştı nasıl oldu bilmiyorum 1 gün kullandım sonra bıraktım kullanmayı

Sebile

Merhaba benimde lekelenmeler oldu geçti mi acaba sizin

Geçti mi peki sonrasında

Blent
Blent

Arkadaş doğru söylüyor dermonun yeşil olanı her türlü alerjikte dahil kaşıntıyı kestiği gibi yara izlerinden eser bırakmıyor şikayet oranı çok olabilir herkese aynı değil ben mesela dediği gibi üç yıla yakın kollarımda kaşıntı oluştu kaşımasam dahi yara oluyordu bu kremi kullandıktan bir hafta sonra kaşıntı ve yara izinden eser kalmadı

Suzana
Suzana

Asla katılmıyorum. 2 yıl kollarım yara içinde tırnak izi oldu kaşınmaktan ağladım resmen. Kaç tahlil kaç krem kaç ilaç kullandım doktor doktor gezdim uyuz tedavisi gördüm... Çözüm bulamadım. Meğer kedi alerjim varmış ondan kaşınıyormuşum bu kremi 2 yıl sonra aile hekimliği yazdı 2 yıl 2 2 yara içindeki kollarım 4 günde kaşıntı bitti. Yaralar 8 günde geçti bence bu bir mucize kremi

Serkan
Serkan

Kimine iyi geliyor kimine gelmiyor anlaşılan ama egzama kaşıntı şu bu için bu ilaçtan başkası yalan vallahi banada çok iyi geliyor bundan başka ilaç düzeltmiyor beni

Ayaklarımda yaklaşık 15 yildir egzama türevi yaralar vardı kaşıntıdan sürekli ayağımı sürtecek yer arıyordum kremi kullandıktan kısa bir sure sonra azaldığını gördüm ve sonunda bitti gibi bir duruma geldi kesinlikle üründe değil sizin cildinizde sorun var veya ürünün tedavi ettiği bir rahatsızlık değil sizinki

Sahra
Sahra

Bence siz firmanın kendisisiniz itibarınız için sahte hesaptan yorum yazıyorsunuz. İnternette bir sürü bu kremin mağduru var

Zerda sonuçtan hiç memnun değil

Yüzümde Şişkinlik, Yanma, Kızarıklık

29 Kasım 2023 12:51