Güler sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 20:00

13 Aralık'ta Trendyol üzerinden Demirbal Mobilya'dan 12.999 TL'ye çamaşır dolabı aldım, şu an fiyatı 15.999 TL. Ürünü Horoz Lojistik önce Aydın'a götürüp eşimi arayıp 'Dağıtıma çıkardık, kapınızın önündeyiz, siz neredesiniz? ' diye aradı. Biz Tokat'a istemiştik ve sistemde açık adresimiz de vardı. Yeni evli çiftiz, vestiyerimizden 6 kapılı yüklüğümüze kadar her şeyimizi 1 aydır Horoz Lojistik taşıyorken, satıcıya 'Orası dağıtım bölgemiz dışında, ürün göndermiyoruz' deyip iade etmişler. Satıcıdan ek para alıp, Aydın'dan Tokat'a transferini sağlamışlar ama sistemde hiçbir hareket yoktu. Bugün ise 'Evde değildiniz, geldik yoktunuz' dediler ama satıcıya 'o bölge dağıtımımız dışında' diye iade ediyoruz demişler. Hem 3 haftadır ürünün parası ipotekli, hem sinir hastası olduk hem de ürünün fiyatı 3 bin arttı. Mağduriyet üzerine mağduriyet yaşadık. Evimizin çamaşır makinesiyle kurutma makinesini bu yüzden bağlatamadık. Ürünün aynı fiyattan tekrar derhal tarafımıza ulaşmasını rica ediyorum. Yeterince mağdur olduk. Devamının sağlanmasını, ürünün yeniden Horoz Lojistik tarafından teslim edilmesini istiyorum. Aşağıya da satıcıyla olan konuşmamı, teslimat numaramı ve iki hafta bile olmadan Horoz Lojistik'in kaç defa evimize geldiğini göstereceğim. Teslimat numarası: 30825545828605. En son fotoğraftaki vestiyeri Horoz Lojistik getirmiştir. Ve sistemden bile bakınca bizim bölgeye getiren şubeleri mevcuttur.

Ozan sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2024 11:22

25 Aralık 2023 17:12
Aeka Mobilya Trendyol Ve Horoz Lojistik'ten Hayal Kırıklığı
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Haksız Yere İptal Edildi, Ürün Teslim Edilmedi!

09 Ekim 2025 19:07
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yargıcı'dan Mobilya Ve Mutfak Eşyası Siparişinde Yaşanan Teslimat Ve İade Sorunları

28 Mart 2025 17:06

13 Temmuz 2023 16:39