As As sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Pişmanlıktır Servis Ağı Sıfır

04 Eylül 2024 01:06

5 Ağustos'ta Daikin 12.000 BTU bir klima montajı yaptırdım. Akabinde 6 Ağustos'ta aşırı ses yapmaya başladı. Servis aradım, daha doğrusu Daikin kendisine 6 Ağustos'tan beri bana servis yollayacak. Klimamı akşam saat 7'den sonra çalıştıramıyorum. Baktım, servisleri inanılmaz kötü. Hele ki Kartal ve Pendik civarında hiçbir servisi yok, doğru düzgün.

Yaklaşık bir buçuk ay oldu, hâlâ bir servis gönderemediler. Ben de klimamı geri almalarını rica ettim, hâlâ sonuç bekliyoruz. Arkadaşlar, ucuzuna pahalısını bilmiyorum ama ben Daikin'in kalitesinden dolayı tercih etmiştim. Emin olun japonlar bu hizmeti görseler Türkiye'den Daikin çekerler. Servis ayağı sıfır. Akıllandım, bundan sonra A*** En azından telefon açtığınızda karşınızda bir muhatap çıkıyor.

12 Kasım 2024 22:41

Ağustos ayında Daikin sensira klima aldım kurulumu bir ay sonra ancak yaptırdım ve aşırı ses yapması nedeniyle bir ay servis bekledim geldiler motor değişimi yapılacak dediler Ağustos ayından bu yana kimse ilgilenmiyor ve çözüm yok yok yok paramla rezil oldum güvenilir ve kalite bir marka diye tercih ettim ben yasal haklarımı kullanacağım buradan yazıyorum almayı düşünenler için

1731432028685.img-20241112-wa0009.jpg
04 Eylül 2024 08:40 (Şikayetten 7 saat sonra)

12 Kasım 2024 17:20

Hangi süreçten bahsediyorsunuz bugün 12.11.2024 hala bir çözüm bulmadınız almış olduğum klima seri üretim hatası olduğunu kabul ettiniz ve ben bunu çok araştırdım. Ben ürünün iadesini istedim yardımcı olmadınız, bari değiştirin diyorum farklı bir modelle ona da yanaşmıyorsunuz bu iş böyle olmaz yarın hukuki işlem başlatacağım bana yapacak bir şey bırakmadınız. Ürünü aldığım günden beri her aşamasında serviste montajda yaşatmadığınız aksilik kalmadı yeter artık ben hakkımı mahkemede arayacağım değiştirmeyin istemiyorum sizin ürününüzü paramla rezil oldum. Kalite diye bu duruma düştüm

24 Temmuz 2024 15:24
Daikin 1 Ay Sonraya Klima Montajı Yapıyor

Gencay
24 Haziran 2024 22:33
Daikin Klima'nın Haziran'da Aldığımız Ürün İçin Montaja Gelmemesi

Selen
16 Temmuz 2024 13:09
Numan sonuçtan hiç memnun değil

Numan
28 Haziran 2024 16:11
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Temmuz 2024 18:51