Zekai sonuçtan çok memnun

Concentrix Yanlış Bilgilendirme Ve İşsizlik Mağduriyeti

05 Eylül 2024 15:58

1 - 1.5 ay önce beni bir iş için aradılar. Testleri yaptım, hepsi olumlu geçti. Sizinle iletişime geçilecek denildi ama 2 hafta geçti ve beni arayan olmadı. Sonra başka bir iş buldum, eğitimini yaptım. Beni tekrar Concentrix, o aynı 1.5 ay önceki iş için aradı. Siz testleri yaptınız, artık yapmanız gerekmiyor denildi. Size ulaşım sağlandı diye düşündük dediler. Size biraz sonra tekrar döneceğiz dendi. Ben de o sıra sevindim, yeni başladığım işten istifa ettim. Tekrar bana geri dönmediler ve ben ortada işsiz kaldım. Kimseye ulaşamıyorum. Dalga mı geçiyorsunuz benimle? Derhal benimle iletişime geçilsin.

27 Kasım 2024 10:24

Birkaç ay önce bir iş teklifi için aranmıştım. Kabul ettim, test yaptırdılar bana ve geri dönüş yapılacağı söylendi. Hiç geri dönüş yapılmadı. Aradan 1-2 ay geçti tekrar aradılar. Zaten test yapmıştık dedim, geri dönmediniz dedim. Evet öyle oldu dediler, ama ilk testi yaptınız ve olumlu geçmişti dedi, ikinci test için sizinle iletişime geçeceğim dedi. Tekrar geçmedi. Sonra ben eski iş yerimden ayrıldım, beni o işe alacaklar sandım diye. Vaktim alındı resmen ve hiç geri dönüş sağlanmadı bana. Olumlu geçmesine rağmen. Bari geri dönüş yapsalardı keşke işe alınmadıysam. Bekletiyorlar ama hep. Sonra ben bu duruma sinir oldum ve bir şikayet yazdım. Aradan tekrar biraz vakit geçti ve üçüncü kez arandım aynı kişiden (y. İ.). Bu sefer öncelik göstereceklerine dair söz verildi, işe alırmış gibi konuştu ve konuşmanın sonunda da şikayeti silmemi istedi. Yani benim vaktimle oynandı, geri dönüş sağlanmadı ve verilen sözler tutulmadı. Bari olumsuz olsa geri dönseler yeterdi. Üçüncü kez aradıklarında şikayeti silmemi istediler ve geri dönüş yapılacağı söylendi yine. Geri dönüş yapılmadı, peşinden koştum birkaç gün mail atarak. Sonra testler olumsuz deyip geçti. İlk başta iyiydi hani? Sırf şikayeti kaldırtma bahanesiyle arandım. Sonra kızıp mail attım, beni bir daha rahatsız etmesinler diye, bayağı sinir etti benim vaktimle oynandığı için. Sonra başka bir işe başvurdum ama o iş de Concentrix'e bağlıymış. İnsan Kaynakları bana "bu şirket artık sizinle çalışmak istemiyor" dedi. Yani hem benimle oynandı, vaktim alındı ve yalan söylendi, hem de şirkete ismimi vermişler benimle asla çalışılmasın diye. Bunun tek sebebi de şikayet yazmıştım diye. Ortada bir şey yoktu, ben hiç yanlış bir şey yapmadım. 3 kere arandım ve bunlar için işimi bıraktım diye sinirlenmiştim. Geri dönüş hiç yapılmadı söz vermelerine rağmen. Buna kızıp şikayet yazmıştım, sonra ben kötü oldum ve şirket artık beni "engellemiş". İlk bu iş için bir arkadaşla birlikte başvurduk, benim ingilizcem onunkinden kat kat iyiydi. Yardım bile istedi benden. Onu aldılar ama beni almadılar. İlk başta olumlu denildi sonra işte üçüncü aramada olumsuz. Şikayeti kaldırtmak için arandım. Ama bu sefer kaldırmam. Hakkım sonuçta. Vaktimi aldınız, yalan söylediniz ve şirket benimle artık çalışmak istemiyormuş insan kaynaklarına göre. Hiç güvenilir değiller. Sallayıp geçiyorlar gibi her şeyi sanki. Madem işe almicaksınız, haber verin. Peşinden koştum sürekli 3 aranmama rağmen. Yazık. Sonra da engeli bastılar bana. Amatörlük.

Zekai
Zekai
15 Ekim 2024 17:39

Y*** beyle tekrar görüştüm ve yanlış anlaşılma olmuş. Attığım mailler vs. Karşı tarafa gitmemiş. İletişimde sorun vardı ve bazı şeyleri yanlışı algılamışım. Sorunlar halloldu. Tekrardan özür dilerim. Her şey yolunda

Concentrix İşe Alım Sürecinde Bilgi Güvenliği ve İletişim Sorunu

İlayda
20 Haziran 2025 15:06

Concentrix Çağrı Merkezi Çalışma Koşulları

İlayda
12 Şubat 2025 01:54
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Concentrix İşe Alım Sürecinde Uzayan Bekleyiş Ve Yanıtsız İletişim

23 Ağustos 2025 02:02

Concentrix Kişisel Verilerimin Güvenliği Ve Silinmesi Hakkında Talebim!

15 Ağustos 2025 14:22