Sena sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Tespit Edilmeyen Sorunlar Şimdi Nasıl Çözülüyor?

19 Şubat 11:16

CFMOTO 250 nk motorumla ilgili rölantide giderken stop ettiğinden şikayetçiydim. Bana bu sorun üzerine üç parça sipariş verildi. İkisi takıldı biri 4 ay gelmediği için takılamadı.
İkisi takıldığında artık motorum sabahları çalıştırırken bile çalışmıyordu. Belki 5-10 dakika bekletiyordur yani daha önce de 03 Ekim 2024 08:55 saatinde ve tarihinde Şikayetvar cevabıma ek olarak eklemişim, ekleme tarihimi söylüyorum çünkü daha önce bundan şikayetçi olduğunuzu görüntüleyemiyorum dediler. Telefonda demin. Bu sorun benim başıma ilk geldiğinde zaten yine servise götürmüştüm ve bırakmıştım. Motorumu çalıştırırken cart diye ses geldiğini söyledim ve 5-10 dakika çalışmadı serviste bir hafta boyunca iki üç kere kaldı ama yine bir şey bulamamışlardı. Garantim vardı ve tespit edemediklerini alete taktıklarında hiçbir şey çıkmadığını söylüyorlardı. Şu anda garantim bittiğinde götürdüğümde ''motor kitliyor'' diyorlar şimdi de bana 10-11 bin liralık bir fiyat sunuyorlar. Hani tespit edememişlerdi garantim varken. Şimdi garantim yok diye mi benimle bu kadar ilgileniyorlar. Motorunuzun parçalarını tamamen açıp bakacağız dediler. Dört beş tane parça ve fiyatları 10-11 bin lira tutuyor, üstüne üstlük takılması birkaç gün sürermiş saat başına 500 lira alıyorlarmış işçiliğe yani bu fiyat işçiliksiz hali. Daha önce de cart diye ses geldiğinde götürdüm o an götürdüm hem de motorun altında yağ gibi ıslaklık oluştu dedim ses geldikten sonra çalışmadı dedim. İlk bakan kişi bir şey yok motorunda altında da bir şey yok sen çamuru yağ sanmışsın dedi. Sonra tamam o zaman bir de başka bir ustayı çağırıyorum içeriden o baksın dedim gittim çağırdım. Eğildi baktı motor yağ kaçırmış gerçekten dedi. Aynı günün akşamı motoru teslim ettiler. Yağ kaçağını giderdik dediler. Sonraki günlerde de motoru çalıştırırken cart diye ses gelmeye devam etti. Ara ara. Her götürdüğümde sorun gözükmüyor dediler. Ama şu an garantim olmadığı için sorunu tespit edecekleri tuttu. Makineye bile bağlamadan direkt motor kitliyor dediler. Fiyat biçtiler. Bunun olasılığı bile verilmemişti garantim varken direkt hiçbir sorun yok deniyordu. E şikayetim aynı sorunum aydı çözüm nasıl o zaman sunulmadı da şimdi sunuldu. Lütfen garantim devam ederken yaşadığım sorunun şu anda garanti kapsamında karşılamanızı rica ediyorum. Garantim varken kimse benimle bu şekilde ilgilenmedi. İyi çalışmalar dilerim.

19 Şubat 13:33 (Şikayetten 2 saat sonra)

CFMOTO Parça Tedarik Sürecindeki Uzun Bekleyiş

Ahmed
28 Kasım 2024 16:44

Yusuf
15 Nisan 2024 12:25

Halil
21 Eylül 2024 12:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO NK250 Piston Erimesi Ve Motor Blogu Hasarı

Ahmet
19 Eylül 2024 20:19

CFMOTO-Nk250 Pişmanlık...! (motor Beyni Bozuk, ABS Beyni Bozuk)

Duygu
15 Ağustos 2024 11:46