Toplam çözüm sayısı
..
Cast Ajans Yapım ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Sıla'nın şikayet sonucundan memnuniyeti

tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız

  • profile
  • profile
  • profile
6 Destekçi
  11 Yorum

Yeni karşılaştırma

ile

Cast Ajans Yapım Tarafından Mağdur Edildim

67566görüntüleme
Sıla
Sıla 28 Kasım 2020 22:36

Cast ajans yapıma 07.11.2020 tarihinde başvuru yaptım 08.11.2020 tarihinde bana dönüş yaptılar 29.11.2020 tarihinde bir spor mağazasının reklam çekimi olacağını, 8 kişiden 4 kişi seçileceğini ve benim 8 kişiden biri olduğumu söylediler telefonda Ebru diye biriyle görüştük kadın o kadar ikna edici ve kibar konuşuyordu ki biz de güvendik bize yollayacakları ibana 200 TL kayıt ücreti yatırmamızı ve birkaç fotoğraf göndermemizi istediler.

 Bizde dediklerini yaptık ve parayı yatırdık bize şifre verdiler kendi profilimi güncellememi istediler bende yaptım 11.11.2020 tarihinde mesaj attım ve bana 27.11.2020 tarihinde açıklanır dediler bende hakkınızda kötü söylemler var dedim.

Bana bu söylemleri söyleyen kişi veya firmalara adreslerini vermemi söyledi ve bu konuşmaları çok kaba bir dille yaptılar elimde her şeyin kanıtı var E***denilen kadının sosyal medya hesabını da buldum. hak ettiklerini bulmaları için elimden geleni yapmaya hazırım.

  • profile
  • profile
  • profile
6 Destekçi
  11 Yorum

11 Yorum

Bugra
Bugra06 Aralık 2020 17:15
 

Simdi ne durumda

Sıla
Sıla06 Aralık 2020 20:53
 

Hala aynı sonuç değişen bir şey yok

 2
Ayşe
Ayşe09 Aralık 2020 16:00
 

Bende başvuru yaptım kabul ettiler sence ne yapmalıyım?

Sıla
Sıla09 Aralık 2020 20:27
 

Kesinlikle güvenmemelisin ben o hataya düştüm başkaları düşmesin diye yayınladım zaten eğer kayıt olmak istiyorsan güvenilir yerler var oralara kayıt ol

 5
Rukiye
Rukiye12 Aralık 2020 11:41
 

Daha güvenilir neresi var mesela?

Sıla
Sıla14 Aralık 2020 01:04
 

Yani layla şirin ajans var onun hakkında bir şikayet falan okumadım bir de Meltem ajans var ama ne kadar güvenilirler bende emin değilim

Emre
Emre19 Aralık 2020 18:55
 

Selam e ile başlayan hanımefendinin bana sosyal medyasını atar mısın acaba aynı yere mi başvurduk bende aranmadım daha

Sıla
Sıla19 Aralık 2020 19:46
 

Başka birinin sosyal medyasını izni olmadan atamam ama Instagram'dan cast ajans yapımın hesabına gir ve takip ettiklerinden bakıp bulabilirsiniz bende oradan buldum zaten çok fazla kişiyi takip etmiyorlar

Emre
Emre20 Aralık 2020 03:00
 

Tamam

Rabia
Rabia03 Ocak 12:26
 

İyi ki de yazmışsın yoksa bizde aynı duruma düşecektik ebru hanım ismi de aynı mesaj içeriği de aynı. Direk engelledim

Sıla
Sıla03 Ocak 15:16
 

İyi ki kontrol etmişsiniz siz benim aklıma bile gelmemişti o an.

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Yeni karşılaştırma

ile

Benzer Şikayetler

profile
  • 0görüntüleme
  • 3 hafta önce

200 TL istediler. Kayıt parası iki yıl boyunca geçerli para yatıran kadarda sürekli ilgilendiler çocuğun seçmeleri kazandığını söylediler parayı yatırdıktan sonrada yedek seçildi deyip başlarından saldılar hiç aramadılar ondan sonra olan paranıza oldu.

profile
  • 0görüntüleme
  • 03 Kasım 20:58

200 TL istediler. Neymiş. Trendyol reklam çekimi var mı, 8 kişi alacaklarını söylediler. Reklam çekilecek tarihe kadar söyleyip, online ödeme istediler. Ödedikten sonra kimse aramıyor.

  • profile
1 Destekçi
1 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 03 Kasım 16:25

Yazılan tüm şikayetleri okudum ve maalesef hepsi bana çok tanıdık geldi. Aynı şekilde bana da reklama seçildiniz ve profilinizin sitede olmasın için başvuru yapmanız gerekiyor denildi. Tamam dedim siteye eklensin, 200 TL istendi saat 17:00'a kadar bir yollayacağım IBAN'a yatırmam gerektiği anlatıldı...

profile
  • 0görüntüleme
  • 25 Temmuz 13:44

Reklam vaadiyle yanıltıldım umutlarımla hayallerimle oynadılar resmen bana reklam için seçildiğimi 8 kişiden 1'i olduğum söylendi tamam dedik para istediler 200 TL onu da yatırdım sonra bana cuma günü haber verilecek dendi. Cuma günü saat 5 e kadar bekledim haber gelmedi. E** hanımı aradım dedim hab...

  • profile
1 Destekçi
2 Yorum
profile
  • 0görüntüleme
  • 25 Şubat 01:56

Akşama doğru bana mesajları geldi 17.00 civarında 12 bebekten 6 bebek seçilecek vesaire diye 200 TL isteyince aklıma yatmadı vazgeçtim dedim, bir anda üslup değişti E** hanım da son beni seçmişler yedeğe de saat kaç olmuş haber veremezlermiş sonra üstüne WhatsApp'tan sözüm ona resimleri alan kişi ha...

  • profile
  • profile
2 Destekçi
1 Yorum