Selim sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 21:28

Casivera diye site üye oldum kazandım kazancım silindi. Sebebi ise yönetim öyle karar aldı. Sonra yüzüne kapatıyorlar. Kesinlikle oynamayın paranızı yer bir site. 5 sefer yatırım yaptım kaybettim bir sefer kazandım. Anapara iadesi bile olmuyor arkadaşlar toplamda 60 k zararım var.

06 Ocak 2024 21:08 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhabalar Sunucular tarafindan bonus ve rulet sistemine aykiri oyun tarzi sergilediginiz icin hesabiniz kapatilmistir . Iadeniz sorunsuz gerceklesmistir . Iadeniz ulasmadiysa PDF halinde hesap hareketlerinizi iletiniz . Bu tarz oyun tarzindan vazgecmenizi oneririz . Casivera

07 Ocak 2024 18:39

Arkadaşlar bunların hepsi yalan söylüyor kesinlikle oynamayın. İnsanları mağdur ediyor. 50.000 TL kaybettim bir kere kazandım. Kazancımı vermediler. Canlı destek yüzüne kapatıyor. Muhatap karşında yok. Anapara iadesi yapmışız diyorlar. Hepsi yalan. Kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun.

14 Ocak 2024 14:08

Iadeniz saglanmadiysa ulasmadiysa PDF halinde hesap hareketinizi iletiniz . Site kurallarina aykiri oyun tarzi ve islemlerin degerlendirilmesi iadedir . Kurallar sizlere iletilmekte ve bu kurallar uye olurken kabul ettiginiz kurallardir. Haksiz kaybiniz bulunmamaktadir. Casivera

16 Ocak 2024 14:51

Arkadaşlar hepsi yalan dolan karşınızda muhatap yok. Canlı destek yüzüne kapatıyor. 10 defa hesap hareketlerini attım. Burda çıkıp güven sağlamak istiyor. Kesinlikle uzak durun. Paranıza yazık olur.

17 Ocak 2024 18:44

Hesap hareketlerinizi buradan iletiniz gelmedigini iddia ediyorsaniz . Size canli destekte de bilgiler verilmektedir. Canli destek bu sekilde yaklasim sergilememektedir . Casivera

17 Ocak 2024 21:34

50 k kaybettim 20 k kazandım. Madem ki hile yapıyorum. Buradan ispatlayın. Arkadaşlar kesinlikle uzak durun. Dolandiricci site. Canlı destek konuşması attım sizlere taktir sizlerin. 50 k kaybım anapara iadesi diyor 50 k kaybettim buradan atın dekont madem ki ödeme yaptınız. Merdivenm altı bir site.

Casivera'da Güven Sorunu Ve Bonus Problemi

İbrahimcan
20 Ocak 2025 12:35
Casivera'da Güven Sorunu Ve Bonus Problemi

28 Ekim 2024 12:17
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Casivera'da Kazandığım Paraya Ulaşamıyorum

Fırat
21 Ekim 2024 16:26

Furkan
25 Ekim 2024 17:30
Ser sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 01:50
Beklenmedik Hesap Kapatma Ve Ödeme Sorunu