Bektaş sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Casibom Paramı Alamadım Site Göndermedi

05 Mayıs 2024 17:35

Yaklaşık iki yıldır Casibom sitesinde oyun oynuyorum ancak bu sene hizmet kalitesinden memnun kalmadım. Oyun oynamanın risklerini göz önünde bulundurarak, sitede yaşadığım deneyimden bahsetmek istiyorum. İki gün önce bin TL'lik bir çekim işlemi gerçekleştirdim fakat hâlâ hesabıma para transferi gerçekleşmedi. Talep edilen tüm belgeleri ve banka hesap hareketlerimi ilettim. Ancak, bu durumun çözülmediğini gözlemledim. Eğer daha yüksek bir miktar kazanılsaydı, sitenin ödeme yapmayabileceğini düşünüyorum. Sorunun 24 saat içinde çözüleceği belirtilmişti fakat 38 saat geçmesine rağmen bir çözüm sağlanmadı.

26 Temmuz 2024 13:48

İki sefer oldu aynı sıkıntı başıma geliyor para yatırımı yapınca dakikasında siteye yansıyor ama söz konusu çekim olunca aradan 3 gün geçiyor dün akşam toplam 3 parça halinde 7 TL yatırım yaptım toplam kazanç 4 bin tl günü 3 bin tl zararla kapatmışım 4 bin tl çekim yapmışım aradan 24 saat geçmesine rağmen hala para hesaba yatırılmadı ve bu bilinçli bir şekilde oluyor bundan eminim casibom sitesi eskiden çok iyiydi ama şu an tam bir rezalet kaybetmeniz için her şeyi yapıyorlar uzak durun benim 4 bini hala vermediler o kadar da hesap hareketleri dekontları göndermeme rağmen casibom sitesi siz kendinizi çok bozdunuz uzak durun arkadaşlar

1721990896049.1-hesap-hareket-ekstresi-1.pdf
1721990441118.1-hesap-hareket-ekstresi-1.pdf
06 Mayıs 2024 14:19 (Şikayetten 20 saat sonra)
06 Mayıs 2024 14:22

Sorun çözüldü teşekkürler

Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

05 Mart 2024 21:33