Mehmet sonuçtan memnun değil

Carmenta Akıllı Saat Pişmanlığı

Carmenta Akıllı Saat Pişmanlığı
10 Eylül 2024 17:16

2023'ün 11. ayında Carmenta GTT2 akıllı saat almıştım Trendyol'dan. Ürünü geçen ay dokunmatik arızasından dolayı garantiye gönderdim fakat bana ürünün tamir yapılamayacağını, değişim yapabileceklerini söylediler. Aynı ürün ellerinde yok, başka bir ürün verebiliriz dediler. Seçtiğim ürünü söyledim fakat seçtiğim ürün 3500 TL, size 3000 TL sayarız dediler. Saati 1200 TL'ye almıştım, aradaki farkı benden talep ettiler. Ben bunu kabul etmiyorum. Benim saatimin fiyatını aldığım fiyattan sayıp, aynı kendi saatlerini güncel fiyattan hesaplıyorlar. Benim saatimin de güncel fiyatı 4 bin TL. Bana saatimin garanti kapsamında değişimini yapılmasını istiyorum. Ücret falan veremem, bir de cevap da vermiyorlar. Müşteri temsilcisine yazıyoruz.

11 Eylül 2024 14:24

2023'ün 11. Ayında Carmenta GTT2 akıllı saat almıştım Trendyol'dan. Ürünü geçen ay dokunmatik arızasından dolayı garantiye gönderdim fakat bana ürünün tamir yapılamayacağını, değişim yapabileceklerini söylediler. Aynı ürün ellerinde yok, başka bir ürün verebiliriz dediler. Seçtiğim ürünü söyledim fakat seçtiğim ürün 3500 TL, size 3000 TL sayarız dediler. Saati 1200 TL'ye almıştım, aradaki farkı benden talep ettiler. Ben bunu kabul etmiyorum. Benim saatimin fiyatını aldığım fiyattan sayıp, aynı kendi saatlerini güncel fiyattan hesaplıyorlar. Benim saatimin de güncel fiyatı 4 bin tl. Bana saatimin garanti kapsamında değişimini yapılmasını istiyorum. Ücret falan veremem, bir de cevap da vermiyorlar.

11 Eylül 2024 12:36

2023'ün 11. Ayında Carmenta GTT2 akıllı saat almıştım Trendyol'dan. Ürünü geçen ay dokunmatik arızasından dolayı garantiye gönderdim fakat bana ürünün tamir yapılamayacağını, değişim yapabileceklerini söylediler. Aynı ürün ellerinde yok, başka bir ürün verebiliriz dediler. Seçtiğim ürünü söyledim fakat seçtiğim ürün 3500 TL, size 3000 TL sayarız dediler. Saati 1200 TL'ye almıştım, aradaki farkı benden talep ettiler. Ben bunu kabul etmiyorum. Benim saatimin fiyatını aldığım tarihteki fiyattan sayıp, kendi saatlerini güncel fiyattan hesaplıyorlar. Benim saatimin de güncel fiyatı 4 bin tl. Bana saatimin garanti kapsamında değişimini yapılmasını istiyorum. Ücret falan veremem, bir de cevap da vermiyorlar. Müşteri temsilcisine yazıyoruz.

Aişe
01 Ağustos 2023 12:54

Arızalı Akıllı Saat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

11 Şubat 2025 13:14
Onur sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 01:36
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
08 Ekim 2024 23:17