Canan Davetiye Vakti Çok Kıymetli Olan Firma

24 Temmuz 2024 21:04

Sosyal medyadan görüp beğenerek hızlıca ve yormadan sipariş verdim. Siparişi ve ödemeyi alana kadar hiçbir sorun yoktu aslında. Yazılan yazılara ve söylenen şeylere itibar edip sorgu sual yapmadan sipariş verip üstüne bir de durumu sorguladığımda aldığım cevap karşısında şok oldum. İnsanların en stresli günlerinde yardımcı olmaları gerekirken verdikleri cevaplar hiç hoş değil benim ilk ve son tercihim oldu. Sipariş verirken iki kez düşünülmesi gerekli derim.

Muhsin
Muhsin

Sevgili müşterimize 3-4 iş günü içinde ürünün kargoya çıkacağını belirttiğimiz halde 3. Gün bize Instagram'dan WhatsApp hattından hesap sorarcasına bir üslupla ürünüm nerede ürünüm ne zaman gelecek diye tüm hatlardan bize ulaşması ve gidişatta bir problem yokken gereksiz bir kaos yaratması üzerine bizzat şirket yetkilisi olarak biz iletişime geçtik. Aklında şüphe olan bizimle ilgisi aklında soru işareti olan müşterilerimiz var ise ofisimizi ziyaret edebilir internet sitesi üzerinden canan davetiye diye aratıp bizzat numarama ulaşıp aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderebilirsiniz🙏🏻

Hacer
Hacer

Sorun tam olarak neydi acaba hangi konuda hayal kırıklığına uğradınız? Ben de Instagram'da gördüm Bu sayfayı ve sipariş vermeyi düşünüyordum.

Tansel
Tansel

Bu dönemde bolca stresli olabiliyoruz. Malum. Siparişi verip ödemeyi yapana kadar hiçbir sorun yok. Ana bir kere Instagram'dan süreci sorup (kargoya ne zaman verileceğini) sorduğumuzda çalışanlarının vaktini aldığımızı devamını buraya yazamıyorum şikayetimde görsel bıraktım zaten. Resmen azarlayan bir firma. Ayrıca Sn.: diye rica etmeme 2 kez yazmama rağmen sayın olarak kafasına göre hazırlayıp yollayan bir firma.

Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Tamtabi.com Sipariş Verdim Ancak Ne Ürün Geldi Ne De Bir Yetkiliye Ulaşılamıyor

26 Eylül 2023 14:35
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 00:07