Buzdağı Su İçinde Yüzen Parçalar Var.

Buzdağı Su İçinde Yüzen Parçalar Var.
21 Nisan 2024 00:17

Uzun zamandır kullandığım Buzdağı damacana sudan son iki siparişimdeki suların da içinde yüzen beyaz küçük parçacıklar var. Gebze Mutlukent Bayine şikayet ettim o da firmaya doğrudan iletmemi söyledi. İnsanların sağlığı ile oynamayın gelip analiz için numune mi alacaksınız ne yapacaksanız yapın bize ne içirdiğinizi açıklayın lütfen.

22 Nisan 2024 08:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla. Buzdağı Su Müşteri Hizmetleri

Emre
Emre
22 Nisan 2024 22:15

Size damacana pompası verelim diyorlar, analiz için en az 3 litre su olması gerektiği ancak daha az su olduğundan yapacakları bir şeyin olmadığını belirttiler. Bir daha damacana su kullanmayı düşünmüyorum asla.

20 Temmuz 2024 15:26

03 Nisan 2024 11:15
Buzdağı Su Markası İçindeki Takibi
İnci sonuçtan çok memnun

Beyaz Su Bayi Buzdağı

09 Kasım 2023 02:05
"Sorunum çözüldü. Müşteri hizmetlerinden aldığım geri dönüş için çok teşekkürler. Oldukça ilgili davrandıklarına söylemem gerek. Umarım bundan sonra kimsenin böyle bir sorunu yaşamaz hepimiz memnun oluruz. Teşekkürler."
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Buzdağı Silivri Yeni Mahalle Su Dağıtım Şikayeti

16 Ocak 2024 17:19