İlaçlama sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 21:17

Burger King Akhisar Novada şubesinde 1 adet çocuk menü siparişi verdik fiş no1333. Akabinde 1335 numaralı 16 lı soğan halkası siparişi verdik. Siparişiniz hazır dendikten sonra gittim aldım siparişte ayran olmadığını gördüm, içecek yok diye söylemeye gittiğimde oradaki arkadaş bana vermedin siparişi git kime verdiysen ona söyle dedi. Siparişi alana söylediğimde o kalabalıkta kızımın yanında yok kardeşim anlamıyor musun komşulara sorduk onlarda da yok git içme diyor. 2 yan dükkan pizza Wings ten aldım. Sırf çocuğum üzülmesin diye. Şikayet hakkında acil dönüş rica ediyorum

01 Nisan 2024 21:04

Akhisar Novada AVM de 01.04.2024 tarihinde kızım için 1 adet Kids hamburger menü söyledim. 1333 numaralı sıra bana geldiğinde siparişimi aldım ve içecek olmadığını gördüm, tekrar kasaya gidip durumu bildirince ayranın kalmadığını söylediler bende baştan söyleseydiniz ve komşudan destek almalarını söyledim. Kasadaki personel sert bir üslupla yok beyefendi yok be yapayım komşuda da yok AVM de de yok diye bağırarak söylendi. Bende yanda pizza Wings 'ten 15₺ karşılığı ayranımı aldım. Personelin AVM içerisinde kızımın yanında rencide edici konuşmasından şikayetçiyim. Hiç kimsenin böyle bir hakkı yok. Eve geldim ve oyuncağında olmadığını fark ettik acil dönüş bekliyorum

Ek
02 Nisan 2024 12:27 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Yetkili, Şikayeti hakkında, müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

05 Nisan 2024 12:22

Numaram 20 yıldır değişmedi ve açılmamazlık yapılmadı

06 Nisan 2024 22:50

Hala dönüş olmadı

Recep sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 22:45

14 Ağustos 2024 18:45