29 Mayıs 2024 20:38

Burcu marka konserve mısırın içerisinden teneke parçası çıktı. Yemek yerken bu teneke parçasını ağzımızda fark ettiğimiz zaman anladık. Kullandığımız konserve kutularını kontrol ettiğimizde hiçbir parçasının kopuk olmadığını gördük. Zaten bunu da videoda gösterdim, yemeğimizin içinden çıkan bu teneke parçası konserve kutusunun içerisinden çıktı. Yemek yerken çiğneme esnasında ağzınızı kesebilirdi; fark etmeyip yuttuğumuzda boğazımız yırtılabilirdi ve daha büyük sağlık sorunlarına yol açabilirdi. Bu nasıl bir ihmaldir? Gerekli incelemelerin yapılmasını istiyorum. Allah'tan sağlığımıza bir şey olmadan fark ettik. Konserveler ağız kısmının içe doğru kırık olmasının nedeni, sokak hayvanlarının çöpleri karıştırırken konservelerin içindeki parçaları yerken kafalarının içeri sıkışmasından dolayı böyle bir şey yaşamamaları adına konserveleri ağız kısmına bilinçli bir şekilde içe doğru kırarak çöpe atmıştık. Onun dışında konservenin herhangi bir yeri kırık ve parçası eksik değil. Bu parça tamamen konservenin içerisinden çıktı. Zaten konserve ve çıkan parçaların hepsini saklıyoruz, gerekirse bunu ispat edebiliriz.

30 Mayıs 2024 09:33 (Şikayetten 12 saat sonra)

Soner sonuçtan hiç memnun değil

Burcu Gıda Kuru Patlıcan Dolmasında Sert Taneler Ve Düşük Kalite

03 Temmuz 2025 16:25
Hayat sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 01:55
Cevahir sonuçtan çok memnun

02 Ekim 2025 20:30
"Bu durumla ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Burcu markasını severek alıp tüketiyoruz özellikle yaprak sarma konserveler mükemmel fakat ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım ve bu durumu tarafınıza iletmek istedim."
Konserve Mısır Ürününde Bozulma ve İade Talebi
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2025 13:37
Burcu Gıda Enginarların Kalitesi Düşüyor Mu?

Burcu Gıda Konservede Beklenmedik Yabancı Madde Bulundu

13 Eylül 2024 10:11