Mert sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 15:03
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“İlgilendiğiniz için teşekkürler, inşallah hep böyle politikalar uygularsınız”

Brita sürahi kapakta bulunan pil değişimi yapılamıyor. Öncelikle göstergenin çıkartılması pratik değil. Pilin bulunduğu göstergenin arka kapağı açılmıyor, dolayısıyla elimizde pil olsa dahi bir işle yapılamıyor. Sorunun çözülmesini talep ediyorum. Firma yetkilileri nasıl bir çözüm öneriyor acaba? Teşekkürler

03 Eylül 2024 17:35 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Mesajınız için teşekkür ederiz. Öncelikle, bizimle iletişime geçerek tarafımıza sağladığınız kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili bilgi sahibi olmak için şirketimizin Aydınlatma Beyanı’nı okumanızı rica ederiz. Saygılarımızla, BRITA Türkiye

07 Eylül 2024 11:51

İlgilendiğiniz için teşekkürler, inşallah hep böyle politikalar uygularsınız

Asuman sonuçtan çok memnun

Asuman
14 Eylül 2024 13:53
"Şikayet var Aracılığı ile bildirdiğim sorunun Brita tarafından çözülmesinden duyduğum memnuniyeti paylaşıyorum. Ücretsiz olarak, çok kısa bir sürede yenisi gönderildi, ayrıca aranılarak bilgi de verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
Brita Sürahi Pil Sorunu
Kenan sonuçtan çok memnun

Kenan
25 Ekim 2025 10:34
"Brita tarafımı telefonla aradı bilgilerimi aldı ücretsiz olarak gerekli parçayı gönderdi. Teşekkürler"
Brita Sürahide Pil Kapağı Açılmıyor Teknik Destek Talep Ediyorum
Brita Sürahide Pil Kapağı Açılmıyor Teknik Destek Talep Ediyorum
Barbaros sonuçtan çok memnun

Barbaros
08 Eylül 2024 23:58
"12 saat olmadan dönüş yaptılar ve ücretsiz olarak yeni aparat göndereceklerini belirttiler, hızlı ve nokta atış çözüm için teşekkürler"
Brita İmkansız Pil Değişimi