Eray sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombi Adana İşkar Yetkili Servisi

24 Şubat 2024 01:21

Bosch kombimizin Adana'daki Bosch kombi yetkili servisinde bakımını yaptırdıktan sonra ara sıra su sızdırmaya başlamıştı ancak suyun, terleme yapan borudan geldiğini düşünüyordum. Bugün kombinin altında duran kapta tesadüfen su birikintisini görünce şüphelendim ve yakınım olan kombi servisine baktırdığımda, bakımı yapan servisin söküp temizlediği atık yoğuşma suyu bidonunu geri takarken contasını orijinal şekilde yerleştirmemiş olduğunu fark ettik. Conta yamulmuş, su oradan taşarak eşanjörün üzerinde birikmiş ve zamanla orayı da aşındırmış. Sonuç olarak su, biriktiği yerden yere damlamış. Bosch firması, kombi yetkili servislerine daha doğru eğitimler vermeli ve bu servisler daha temiz ve kurumsal bir şekilde çalışmalılar ki, biz de orijinal yetkili servisleri tercih edebilelim. Maalesef, ödediğimiz parayla sorun yaşadık.

24 Şubat 2024 08:56 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

24 Şubat 2024 15:12

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Cagri sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombi Yetkili Servis Umursamazlığı

04 Aralık 2023 14:06