Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bilyoner'de Yaşadığım Mağduriyet

22 Eylül 2024 23:31

Yıllardır Bilyoner'de oynuyorum. Bugün dakika 65'te Villarreal-Barcelona maçına skor 1-3 iken 4.5 üst bahis aldım, 224 TL yatırdım. 1.89 orandan 423 TL veriyordu. Kupon onaylandı ve hesabımda gözüküyordu. Sonra maç 1-5 bitti ve kupon kazandı. Ancak 10 dakika sonra benim kazancımı iptal edip yatırmış olduğum 224 TL'yi hesabıma yatırdılar. Şaşırdım ve müşteri temsilcisini aradım. Bana bu maçta merkezi bahis sisteminin iptal edildiğini ve bütün alınan bahislerin geçersiz olduğunu söyledi. Şok oldum. İlk defa böyle bir olay yaşadım. Sonra Nesine gibi resmi sitelerde oynayan arkadaşlara ulaşıp onlara bu iptal olayının olup olmadığını sordum. Onlar olmadı dedi. Tekrar Bilyoner'e mail attım ve durumu anlattım. Bana hala aynı şeyleri anlattılar. Merkezi bahis sistemi sadece Bilyoner'e özel iptal ediyor galiba dedim, onlarda cevap veremediler. Anlayacağınız mağdur ettiler. Sebepsizce bugünden sonra oynamayacağım. Siz de oynamayın. Bu yaşadığımı diğer sosyal ortamlarda anlatacağım, herkesin bilgisi olsun. Siz de yaşamayın bu durumu. İşleri hep kendilerine göre uydurmak ve mağdur etmek. Neyse durum bu arkadaşlar.

21 Ekim 2024 00:08

Bilyoner'de müşteri mağduriyeti saat 19 da bahis aldım kazandı saat 0013 oldu hala merkezi bahis sisteminden sonuç bekleniyor diye mail atıyorlar böyle bir saçmalık olamaz kaybeden kupon anında değerlendiriliyor kazanan kupon Mac biteli 3.5 saat olduğu halde hala onay gelecekmiş bu kadar laubali bir resmi site olamaz defalarca mail attım telefon açtım hala bekletiliyorum kesinlikle Bilyoner'de oynamayın sinir olursunuz

bilyonerde-yasadigim-magduriyet-1.jpg
20 Ekim 2024 22:34

Bilyoner'den saat 7 de bahis oynadım kupon kazandı Mac biteli 1.5 saat oldu hala hesabıma geçmedi neymiş merkezi bahis merkezinden onay gelecekmiş aynı saatlerde oynadığım kaybettiğim kuponlar 5 dakikada kaldırıldı hala bekletiliyorum kaç kere mail attım sonuç yok hala onay diyor saka gibi

bilyonerde-yasadigim-magduriyet-1.jpg
20 Ekim 2024 22:18

Bilyoner'den kupon yaptım kaybeden kuponlar merkezi bahis sisteminden 5 dakikada onaylanıp değerlendiriliyor kazanan kupon Mac biteli 1.5 saat oldu hala bekletiliyor neymiş merkezi bahis sisteminden onay gelmemiş inanılır gibi değil resmen dalga geçiyorlar

profile profile
23 Eylül 2024 04:52 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Öncelikle Bilyoner’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mesajınız bize ulaştı. İlettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz. En kısa süre içerisinde üyeliğinizde kayıtlı E-posta adresiniz üzerinden size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Bilyoner Müşteri Hizmetleri

23 Eylül 2024 07:50

Madem barcelona maçında merkez bahis sistemi şike olduğunu düşündü alınan kazanılan bahisleri iptal etti niye Nesine'de öteki sitelerde bu durum olmadı ayrıca maçların yüzde 90 nda şike oluyor ve herkes kaybediyor niye o zaman kaybedilen tutarları iade etmiyorsunuz isinize gelmiyor değil mi firma olarak kaybetmek siz hep kazanacaksınız dün manchester sti Stuttgart maçı Chelsea maçı milleti hep yatırdılar şike yaptılar onları niye iade etmiyor musunuz çünkü isinize gelmiyor

23 Eylül 2024 18:12
21 Ekim 2024 00:13

Talebim çözümlenmedi kazandığım para verilmedi oynadığım para iade ettiniz milleti yanıltmayın

Ertuğrul sonuçtan memnun

Ertuğrul