Sürekli Otomatik Çıkış Sorunu Ve Çözüm Bulunamıyor

Boran
25 Nisan 2025 13:37

Sitede oyunun içinde oynarken otomatik olarak siteden çıkış yaptırıyorlar. Bu en az 30 kere bana yaptılar temsilci ile görüştüm defalarca yok çerezler temizleyim 0 telefon aldım ilk defa betnano sitesine giriş yaptım bana çerezleri temizle diyor. Nasıl gireceğim ben bu siteye ya.

Tezcan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tezcan
28 Kasım 2024 02:16
Mert sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

05 Şubat 2024 08:29
Göktürk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betnano Hesabımı Kapatmıyorlar Mağdur Ediliyorum

Göktürk
19 Temmuz 2025 19:10
"Yaşadığım bağlantı kesintileri ve oyun sırasında yaşanan sorunlarla ilgili şikayetimi kısa sürede dikkate alıp çözüm sağladığınız için teşekkür ederim. Sorunsuz bir oyun deneyimi için gösterdiğiniz ilgi ve destek memnuniyet verici. Umarım benzer sorunlar tekrar yaşanmaz ve keyifle oyun oynamaya devam ederim."
Guar sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 19:33
Tekinalp sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tekinalp
07 Mayıs 2024 02:32