Betine

1.452 Şikayet
Betine
(179 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

17 Ekim 2024 04:35

Promosyon Yanıltmacası Ve Kaybolan Kazançlar
İrfan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
İrfan
17 Ekim 2024 00:21

İrfan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Safiye sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Safiye
16 Ekim 2024 20:11

"Teşekkür"

Celal
16 Ekim 2024 19:30
Kayıp Bahis Ve Çekim Sorunu
15 Ekim 2024 20:02

"Şikayetim aynı gün çözülmüştü teşekkür ederim betine sitesine"

Mehmet Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ediz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Ediz
14 Ekim 2024 22:03

"Sağ ol"

Ediz Şikayetini Yayından Kaldırdı
Emir sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Emir
13 Ekim 2024 22:02

"Teşekkürler"

Kazandığım Bahis Tutarı Neden Silindi?
Gökmen sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Gökmen
12 Ekim 2024 04:30

"Teşekkür ederim"

Betine Casino'da Yaşadığım Haksızlık
Hasan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Hasan
10 Ekim 2024 02:22

"Sorun giderildi"

Hasan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Süleyman sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Süleyman
09 Ekim 2024 18:22

"Teşekkürler sorun çözüldü"

Üyelik Silme Ve Mesaj Almayı Durdurma Talebi
Fatih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Fatih
06 Ekim 2024 21:47

Fatih Şikayetini Yayından Kaldırdı
Süleyman
06 Ekim 2024 18:41

Süleyman Şikayetini Yayından Kaldırdı
Orhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Orhan
06 Ekim 2024 18:35

Betine Sitesinde Çekim İşlemi Sorunu
Betine Sitesinde Çekim İşlemi Sorunu
İbrahim sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
İbrahim
06 Ekim 2024 12:02

İbrahim Şikayetini Yayından Kaldırdı
Okan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Okan
06 Ekim 2024 02:04

"Teşekkür ederim eda hanim"

Okan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Serdar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Serdar
06 Ekim 2024 01:47

Serdar Şikayetini Yayından Kaldırdı
Muhammed sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Muhammed
06 Ekim 2024 00:13

"Teşekkür ederim"

Betine.com'da Kazanç Mağduriyeti
Tunahan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Tunahan
05 Ekim 2024 20:34

Tunahan Şikayetini Yayından Kaldırdı

05 Ekim 2024 18:12
Haksız Kazanç ve Çekim Engeli
Berkcan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Berkcan
05 Ekim 2024 15:13

"Teşekkürler hesabım geri açıldı"

Berkcan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ninni sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Ninni
05 Ekim 2024 09:54

"K**** Bey işlemimi çözdü çok teşekkürler"

Ninni Şikayetini Yayından Kaldırdı
Berke sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Berke
05 Ekim 2024 01:35

"F** beye teşekkür ederim"

Berke Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ekrem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ekrem
04 Ekim 2024 14:54
Bakiyem Düşüyor, Paramı Alamıyorum!
Kemal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Kemal
03 Ekim 2024 23:20