Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Betconstruct Betco Güncelleme Hakkında

Betconstruct Betco Güncelleme Hakkında
16 Şubat 2024 01:06

Betco altyapısı güncelleme hakkında bilgilendirme yapıldı; altı-yedi saat içinde sorunun çözüleceği resmi Instagram hesabından paylaşıldı. Betco, sorunun çözüleceğini belirtti ve biraz sabırlı olmamız gerektiğini ifade etti. Endişelenmenize gerek yok; başımıza kötü bir şey gelmeyecek. Sorun tespit edilmiş ve tahminen altı-yedi saat içinde düzelecek. Herkesin gözü aydın.

16 Şubat 2024 12:07

Gün içinde düzelecek arkadaşlar gerçekten teknik bir sorun   söz konusu kesinlikle değil sadece uğraş caba içindeler herkes mağdur ama beklemekten başka bir şey yok emin olun son saatler gün içinde sorun komple çözülecek

17 Şubat 2024 07:38

Düzeldi arkadaşlar geç oldu ama düzeldi...

Yorumlar (20)

Emre
Emre

Her site güncelleme var deyip gönderiyor fakat vizyonbet adlı sitede Betco alt yapısında ama sorunsuz bir şekilde yatırım yapıp bonuslarımdan faydalanıyorum

Çünkü düzeldi...

Eren
Eren

Yalan düzeleceği yok bir soğuk su içeceğiz 3 gün oldu bu saatten sonra düzelmez geçmiş olsun hepimize böyleleri site adamı koruyor bak 6 saatte düzeldi duzenazlar

Ozan

He site adamıyım kardeşim:) neyse düzeldi geçmiş olsun gir bak düzeldi

Samet
Samet

Hani düzelecekti 6-7 saate tam 1 gün oldu

Efe
Efe

Sende buradan onların adamı gibi 7 8 saate çözülecek diyorsun çözülen bir şey yok cozulmezde artık sistem hatası deyip paraları hiç edecekler sistem kaynaklı olduğu için veriler silindi geçmiş olsun derler yıllar önce yapılmış bir şey bu bize de oh olsun buradan da yazıyoruz kendi elimizle kendimizi ifşa ediyorsunuz

Murat

Betco'nun avukatı mısın sen ki bu kadar savunuyorsun

Ozan

Aynen avukatıyım düzelecek diyorsak düzelecek ve düzeldi.

Yorumu paylaşalı 10 saat olmuş kardeş hala düzelme yok ne yedisi sekizi

Emircan
Emircan

Verdikleri süreyi de aştılar amaç ne anlamadım

Mesut
Mesut

Kardeşim düzelecek düzelecek deyip duruyorsun Verilen bakım süresinin üzerinden 5 saate yakın geçti :d

Serhat
Serhat

7 saati geçti ve durum hâlâ aynı maalesef

Murat

Hani sabah düzelecekti yine düzelmemiş

Dağhan
Dağhan

Ganobet yatırım yaptım dün gece ve 24 saat oldu yatırımım hala hesabıma geçmedi doğru mu bu bilgi sabaha düzelmiş olacak mı

Ferdi
Ferdi

Bence düzelmez bu saatten sonra adamlar uzaya gitti geldi 3 günde bunlar hala bahane üretiyor

Barış
Barış

Evet sitelerimiz sağlam fakat güncelleme hala devam ediyor diyorlar bakalım kayıp edilen zamanı nasıl telafi edecekler

Ozan

Evet düzelecek doğru bilgi sabah en geç öğlene doğru düzelmiş olacak rahat olun arkadaşlar

Berkay
Berkay

Tüm sitelerde mi problem var

Ramazan
Ramazan

Reis ben jugoobet diye bir siteden oynuyorum yeni girdim ödeme yapmıyor siz çekim yaparken ne çıkıyor karşınıza bilmiyorum ama bende hata diyor oyunlara giriş yapamıyorum canlı destek yok sizlerde bu sorun var mı.

Ozan

Betco altyapısını kullanan tüm sitelerde var ama sabah düzelecek büyük ihtimal

Betco Altyapı Çalışması

16 Şubat 2024 19:56

Süleyman
16 Şubat 2024 19:26
İbrahim sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İbrahim
15 Şubat 2024 20:32
"Biraz zaman uzun sürse de global güncelleme sorunu halledildi ve tekrar talep oluşturmadan hesabıma yatırım yansıtıldı güvenebilirsiniz. Teşekkürler..."
Betyap Yatırımımın Hesabıma Geçiş Sürecindeki Gecikme