Fikret sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 22:42

Firmadan ECA markalı bir ürün aldım. Parçaları kaybolmuş, darmadağın, depoda 2 yıl beklemiş, işe yaramaz bir ürünü gönderdiniz.
Madem bana çöp gönderecektiniz neden para aldınız. Parasını aldıysanız neden fabrika çıkışı bir ürün göndermediniz!
Bana yanlış yapmayın dedikçe üzerime üzerime geliyorsunuz.
Sizi Tüketici Hakları'na birazdan şikayet ediyorum.
Ürün içerisinde lavabo altı sabitleyici plastik yok. Bunun anlamı defolu ve / veya tamir görmüş bir ürün. Birileri bu parçayı iç etmiş.
Aç kapanın altındaki deliğin tapası yok. Bunun anlamı, birileri işlem yapmış, öylece bırakmış.
Her iki hortum çıkık idi, takana kadar akla karayı seçtim. Bunun anlamı, birileri sökmüş, tekrar eski haline döndürememiş.

27 Kasım 2024 14:23

Özellikle batarya üzerindeki boşluğun tapasının gönderilmesini bekliyorum. Tabii ki paramı alıp kasalarına koymuş bir firma olarak sizlerden aranma ve izah talep ediyorum. Daha fazla agresif hale gelmeden eksik parçaları gönderin. Para bir tek size lazım değil mi?

28 Kasım 2024 08:47

Şimdi ECA 'ya yazacağım. Bakalım aksiyon nasıl olacak... Hadi hayırlısı...

28 Kasım 2024 09:37

ECA'ya yazım, şikayet de ettim. Ben yapılacak tüm işlemleri yapacağım. Evet daha bitmedi, sizi tüm Türkiye'deki firmalara ifşa edeceğim. Tüm rakip markalara, derneklere, birliklere bu yaptığınızı bildireceğim ki onlar da sizin ne kadar değerli bir firma olduğunuzu bilsin, görsün, anlasın, tanısın... Biradan Tüketici Hakları'na da yazacağım. Size harcadığım bu vakitlerim helal değildir, bilesiniz...

18 Nisan 2025 14:27
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Aksu Metal Şirket Eksik Parça Göndermiştir

28 Nisan 2025 09:55

Mantosür 35.000 TL Maddi Zararım Oluştu Ve Mağduriyetim Halen Devam Ediyor

01 Kasım 2025 14:30
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Çavuşoğlu Bims İle Yaşanan Sürekli Sevkiyat Gecikmesi Ve İletişim Sorunları

27 Haziran 2025 20:34
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Göl Demir Yanıltıcı Firma İle Yaşadığım Sorunlar

12 Eylül 2024 17:18