Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Göl Demir Yanıltıcı Firma İle Yaşadığım Sorunlar

12 Eylül 2024 17:18

Bundan 10 gün önce s*** Bey diye biriyle telefonla konuştuk demir için ve beni ofisine davet etti. Sözleşmemizi yaptıktan sonra 475 bin tl para verdim ve 225 bin TL'lik çek verdim. 3 gün sonra siparişlerinizi hazırlayıp göndereceğim dedi. Tamam dedim. 3. Günü aradım bilgi almak için, telefonlarına bakmıyor, meşgule atıyor. En sonunda beni engelledi.

Ofisine gittim, kapalıydı, yani kimse yoktu muhatap olacak. Savcılıktan suç duyurusunda bulundum. Güvenilir bir firma değil, iş yapmayın. Bu tür insanlarla herkes iş yaptığı firmaları iyi araştırsın lütfen. Alın teri işçi arkadaşların emekleri böylesi insanlar yüzünden boşa çıkıyor. Maaşlarını, ödemelerini alamıyorlar böyle durumlardan kaynaklı.

16 Eylül 2024 22:39

Merhaba bundan 10 gün önce samet bey diye biriyle telefonla konuştuk demir için ve beni ofisine davet etti ve sözleşmemizi yaptıktan sonra 475 bin para verdim 225 bin lik çek verdim 3 gün sonra siparişlerinizi hazırlayıp göndereceğim dedi tamam dedim 3 günü aradım bilgi almak için telefonlarına bakmıyor meşgule atıyor eni sonu engelledi beni ve ofisine gittim kapalı yeri yani kimse yok muhatap olacak ve savcılık dan suç duyurusunda bulundum güvenilir bir firma değil

16 Eylül 2024 23:04

16 Eylül 2024 22:37

16 Eylül 2024 21:59
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Çavuşoğlu Bims İle Yaşanan Sürekli Sevkiyat Gecikmesi Ve İletişim Sorunları

27 Haziran 2025 20:34

Altaş Demir Çelik Ürün Teslim Edilmedi Para İadesi Yapılmadı!

19 Mart 2025 12:01