Aresbet Sitesinde Yaşanan Sorunlar

Mestan
22 Aralık 2024 18:46

Hiçbir Bonus almadan! 262K yatırdım ve blackjack oynayarak 750K'ya çıkarttım. Çekim talebi oluşturdum, Blackjack'te katkı payımız %10 o yüzden 1.4 milyon değerinde daha katılım sağlayın dediler. İstenilenin 3-4 katı kadar oynadım, ardından 900.000 TL kaldı dediler. İstediğiniz 4 katını yaptım bu miktar imkansız dedim, hiçbir bilgi vermediler. Meğer 262.000 TL yatırım için benden ilk oynadığım 1.3 milyon + kalan 1.4 milyonun 10 katı yani toplamda 15 milyon tl çevrim istiyorlarmış. Ardından biraz daha oynadım ve aranma talep ettim.
Canlı destek ile telefonda 30 dakika kadar konuştuk. Özetle, Slot oynarsam 1.3 milyon Blackjack oynarsam 6.4 milyon katılım gerekli diye belirtti. (9 milyondan fazla blackjack oynamışım 3-4 saat kadar sürdü bu süreç)
Detaylıca düşündükten sonra slota geçersem problem çıkarabilirler Blackjack'te olan olsun dedim ve 1.5 saat daha oynadım, ardından çevrimin bittiğini söylediler. 1.8 milyon bakiyem olmuştu. Çekim talebi oluşturdum, 5 dakika sonra tüm bakiyemi silip sadece ana bakiyemi bırakıp, Martingale yaptığımı ve tüm uyarılara rağmen onları dinlemediğimi söylediler.

1- Martingale stratejisi yapmadım çünkü tek pot ve 2'ye katlayarak değil 5-6 pot oynadım kazanınca da bet artırdım vs. Tek yaptığım şey çevrimi hızlı bitirebilmek için 5-6 pot oynamaktı. 6 milyon tl'den fazla çevrimi Martingale ile bitiremezsiniz.
2- Bir kere bile uyarılmadım hiçbir konuda!
Baktım dava olmaz, ana bakiyemi çekmek istediğimi belirttim. Utanmadan 5 katı çevirip paranızı çekebilirsiniz dediler. Zaten kazansam paramı vermeyeceksin üstüne bir de ana bakiyeyi orada bırakıyor ki ben hile yapmışım gibi işin yasal tarafına gösterecek kendini aklayacak. Parayı kaybettim, kayıp bonusu aldım ve kayıp bonusunun çevrimini tamamladım. 70.000 TL gibi bir miktar vardı. Olan oldu. Bari 70'i çekeyim başka sitede oynarım dedim. Çekimi iptal edip sizin sitemizde Bonus alımlarınız kapalıdır dediler. Parayı sildiler.

Bana 750.000 TL vermemek için uğraştınız ve ben yine de kazandım. Bu şikayetlerle aydan aya yıldan yıla daha fazlasını kaybedeceksiniz. Ben ekonomik gücü ve çevresi olan biriyim bana koymaz ama yazık sitenizde düşük yatırım yapıp şansa max win falan alan adama. Hayatının en mutlu gününü yaşadığını bütün borçlarını kapattığını her şeyini düzelteceğini sanırken o parayı alıkoyacaksınız çünkü.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
13 Kasım 2024 23:31
Çevrim Şartlarıyla İlgili Yanıltıcı Bilgilendirme
Robin sonuçtan hiç memnun değil

Robin
23 Ocak 16:14
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
07 Aralık 2023 01:35
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sahabet Bakiyemi Sıfırladı

İbrahim
07 Mayıs 2024 22:38
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Alobet Çekim Talebi Verdiğimde Reddedildi!

Umut
04 Eylül 2023 03:14