AREL Koleji Para İadesi Yapmıyor Yüzme Dersleri Çok Kötü

27 Ağustos 2023 11:08

AREL kolejinin yüzme kursuna 5 yaşındaki oğlumu 4 ay önce 3.300₺ karşılığında kaydettirdim. Oğlum ilk ayında boğulma tehlikesi geçirdi. Öğretmenleri çok ilgisiz ve alakasızdı. Oğlumu korkusunu yenmesi için derslerine devam etmesi konusunda ikna ettim ve her 2 haftada bir yeni bir öğretmenle karşılaştık. Sürekli bir öğretmen değişimi ve her yeni öğretmende derslerin baştan başlaması sorunu yaşadık. Oğlum 4 aydır AREL kolejine gidiyor ve hala teknik yüzme öğrenemedi. Sürekli öğretmen değişikliği ve ilgisiz öğretmenler sorununu havuz sorumlusuyla görüştük ve iptal ettirmek istediğimizi söyledik. Buna karşılık, bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayacağımızı ve sürekli öğretmenlerle çalışmaya başladıklarını belirttiler. Bu nedenle oğlumun kaydını yenileyip 3 aylık paket daha aldım. Ancak ikinci haftamızda yine aynı sorunla karşılaştık. Oğlum ağlayarak havuzdan çıkıyor ve öğretmenler öğretmen olduklarından şüpheliyim. 1 hafta önce yaptığım ödemenin iadesini istedim, ancak iadenin yapılmayacağını söylediler. Aldığım hizmetin ödemesini alıp, iadem yapmadılar. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım ve CİMER'e kadar şikayetimi ileteceğim. Oğlumun daha iyi, güvenilir ve kaliteli bir yerde ders görmesini istedim, ancak belediyelerin AREL kolejinden daha profesyonel olduğunu düşünüyorum.

Birgül sonucu yetersiz buldu

AREL Spor Okulları Yüzme Sistemsizliği

01 Haziran 2023 18:44
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

AREL Koleji Yenibosna Şubesinde Sürekli Öğretmen Değişikliği Ve Yetersiz Eğitim Nedeniyle Mağduriyet

17 Ekim 2025 16:45

09 Ekim 2023 13:52
Nil sonuçtan hiç memnun değil

Balou Academy Kurum Sadece Para Odaklı

01 Nisan 2024 10:51
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Spor Kulübünde Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

02 Kasım 2024 16:12