Anadolu Dedektiflik Ödemeyi Aldıktan Sonra İlgilenmedi!

08 Ekim 2024 12:55

Anadolu (Yankı) Dedektiflik'i yurt dışından bir arkadaşımın isteği üzerine aradım. Arkadaşımın eşi 2 günlüğüne İstanbul'a gelecekti. Arkadaşım 2 gün boyunca eşinin neler yaptığını ve kimler ile görüştüğünü bilmek istiyordu. Birkaç dedektiflik firmasını aradım; kimi o günlerde müsait değildi, kimi de yabancı uyruklu kişileri takip etmiyoruz dedi. En son bu firmayı aradım. Konuştuğum bey tamam takip ederiz ama otelde kalmamız daha iyi olur dedi. Böylelikle kahvaltıda yan masaya otururuz ve icabında ses kaydı alabiliriz dedi. Ama ben yabancılar dediğimde de biz kaydı alırız arkadaşınıza verirsiniz dedi. 2 günlük ücreti ödedim. Allah'tan otel ücretini sonradan verebilirsiniz dedi yoksa o da gidecekti. Sonrasında ilk akşam yazdım ne oluyor diye; her şey yolunda dedi. Bu arada hiçbir resim veya bilgi verilmiyor. Ertesi akşam tekrar yazdım. Bu sefer içki, kumar veya aldatma yok diye mesaj bıraktı o kadar. Baktım ses çıkmıyor 2 gün sonra telefonla aradım. Telefonlarıma cevap verilmedi. Bende mesaj attım arkadaşım resimlerle eşinin 2 gün boyunca nerelere, kimlerle gittiğini bilmek istiyor diye. Cevap olarak bana yabancılarda resim veremiyoruz oldu. Ama başta ses kaydı bile alabiliyorlardı lafta. Parayı almadan önce söylenmesi gerekirdi dedim. Aldatma yok bana güvenmelisiniz diyor ama hiçbir kanıt göstermiyor takip ettiğine dair. Bende dedim ki siz bana takip ettiğinize dair bir dosya vermezseniz ben arkadaşımdan parayı nasıl alabilirim dedim. Madem takip ettiğinize dair hiçbir kanıt ve bilgi veremiyorsunuz paramı iade edin yazdım. İade yapmıyoruz dedi. Sonra başka bir numaradan aradım ve tabii ki telefona çıktı. Madem öyle dedim resimleri bana vermeyin ama ofisinize geleyim gösterin dedim. Tabii öyle bir şey olmadığı için sözüne güvenmek zorunda olduğumu söyledi ve telefonu kapattı.

08 Ekim 2024 15:55 (Şikayetten 2 saat sonra)
08 Ekim 2024 15:57

Ayrıca bilmeyerekdahi olsa ilgili kişi suç oluşturduğundan kimliği gerekli yerlere bildirilecektir...

08 Ekim 2024 22:32

Madem öyle bir kanun var o zaman işi neden kabul edip para aldınız? Ben sizi aradığımda bana bunu bu şekilde açıklamalıydınız. O zaman bu şartlarda paramı iade etmeniz lazım.

08 Ekim 2024 22:38
11 Ekim 2024 00:48

Nasıl bir mesai ve tesisat harcadıysanız, ona dair hiçbir kanıt sunamıyorsunuz. Parayı aldıktan sonra telefonlarımı açmama sebebinizde bu yüzden herhalde; çünkü parayı aldınız ama takip etmediniz.

11 Ekim 2024 00:56

Bu arada benim tercümanlık yaptığımı düşünmeniz mümkün değil çünkü hem aradığımda yurt dışından bir arkadaşım için aradığımı ve eşinin 2 gün boyunca takip edilmesini açık ve net olarak belirtmiştim. What's app görüşmelerimizde de resimleri atarken altına arkadaşım ve eşinin resimleri diye belirttim. Benim kanıtım var. Bütün yazışmalarımız duruyor.

Yankı Dedektiflik Pişmanlığı

19 Aralık 2024 10:24

16 Ekim 2024 10:10
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 19:51
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 16:16