Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 20:59

22 Nisan'da Afyon Selen Sucukları'ndan 2 kg acılı, 3 kg acısız olmak üzere toplam 5 kg parmak sucuk siparişi verdim. 25 Nisan'da kargo geldiğinde, kolinin içinden 5 kg acısız normal kangal sucuk çıktı. Sucukların iki kangalı patlamış ve yarılmıştı. Selen Sucukları'na sipariş verdiğim WhatsApp numarasına, 'Sizden 2 kg acılı, 3 kg acısız toplam 5 kg parmak sucuk sipariş vermiştim. Ancak bana 5 kg sade kangal sucuk göndermişsiniz ve iki kangalı da patlak geldi.' diye yazdım ve fotoğraflarla durumu izah ettim. Bana, kargo esnasında kolinin ezilmesinden dolayı sucukların patlamış olabileceğini söylediler. Ancak kolide en ufak bir ezilme ya da darbe olmadığını ifade ettim. Daha sonrasında, muhatap olarak karşımda hiç kimseyi göremedim. İki adet telefon numarası vardı; 35-40 defa aradım, iki üç kez görüştük. Her seferinde 'Durumu araştıralım, size bilgi vereceğiz.' dediler ama aramadılar. Tekrar ben aradım, 'Patronla görüşelim, size dönüş yapacağız.' dediler ama dönüş yapmadılar. Tekrar ben aradım, 'Kargo firması ile görüşelim, size bilgi vereceğiz.' gibi defalarca kez oyalama taktiği uyguladılar. Telefonlarına cevap vermiyorlar. Her şey sipariş verip ödemeyi yapana kadar iyiydi; sonrasında karşınızda muhatap olacak, sorunları çözüme ulaştıracak hiç kimseyi bulamıyorsunuz.

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Hatalı Sucuk Siparişi, Belge Ve İletişim Sorunu

14 Ekim 2025 20:25
eksik-ve-hatali-sucuk-siparisi-belge-ve-iletisim-sorunu-4.jpg
eksik-ve-hatali-sucuk-siparisi-belge-ve-iletisim-sorunu-3.jpg
eksik-ve-hatali-sucuk-siparisi-belge-ve-iletisim-sorunu-2.jpg
eksik-ve-hatali-sucuk-siparisi-belge-ve-iletisim-sorunu-1.jpg

10 Aralık 2024 16:34
Kargoda Kemirilmiş Sucuklar Ve İade Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kötü Kokulu Ürünler Ve İade Taleplerime Yanıtsız Kalan Firma Mağduriyet Yaşattı

28 Ağustos 2025 12:40
kotu-kokulu-urunler-ve-iade-taleplerime-yanitsiz-kalan-firma-magduriyet-yasatti-4.jpg
kotu-kokulu-urunler-ve-iade-taleplerime-yanitsiz-kalan-firma-magduriyet-yasatti-3.jpg
kotu-kokulu-urunler-ve-iade-taleplerime-yanitsiz-kalan-firma-magduriyet-yasatti-1.jpg

Bozuk Ürün Ve İlgisiz Firma: Param Boşa Gitti

29 Eylül 2025 21:48