Apranax Ford İlacın Kızarıklık Yan Etkisi

Apranax Ford İlacın Kızarıklık Yan Etkisi
10 Şubat 2024 15:58

Baş ağrısı için kullandığım ilaç nedeniyle elimde kaşıntı, kızarıklık ve şişlik meydana geldi. Kullandığım ilaca karşı ciddi bir reaksiyon gösterdim ve bu durumdan son derece rahatsızım. Öncesinde de kullandığım da aynı şişlik kızarıklık yanık şekli oluştuğunda kendimden kaynaklı başka bir hastalıktan kaynaklandığını düşünüyordum. Kalıcı yanık izi gibi kaldı. Dün ilacın etki ettiğini anladım yarım saat içerisinde ellerim kızardı. Yaşadığım bu olumsuz etkiler nedeniyle her türlü resmi şikayet merciine başvuracağımı belirtmek isterim. İçeriğindeki maddeler ciddi yan etkilere sebep olabiliyor. Doktorunuz önerse dahi içeriklerine dikkat ediniz.

12 Şubat 2024 16:45 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

Demet
Demet

Baş ağrısı için kullandığım apranax Ford ciddi derecede yan etki yaptı. Aşırı bir kaşıntı, kızarıklık, her yerim kabardı, bir ilaç yasaklanmalı. Ben böyle bir şey görmedim

Fraksiyonel lazer ve PRP tedavisi sonrası doktorum önerdi. 4-5 gün sonra ciddi kaşıntı başladı sonrasında isilik gibi kaşıntılı kabarcıklar ve yanık izi oluştu sonra kremi sürdüğüm parmaklarımda da oluşmaya başladı... Kaç gündür nedenini araştırıyordum muhtemelen bu ilaçtan. Şu andan itibaren kesiyorum ve sonuçlarını göreceğiz...

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Apranax Yara Yapıyor

18 Kasım 2023 10:27
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sanofi Tavanic 500 Mg Uyuşma Ve Karıncalanma

04 Eylül 2023 11:39