Abdi İbrahim İlaç Firmasından Davacıyım

Abdi İbrahim İlaç Firmasından Davacıyım
Şükriye
14 Şubat 2024 09:23

Dört gün önce ortopedi doktorunun yazdığı Naprosyn CR 750 mg ilacı kullanmamın ardından, hiçbir sağlık problemim yokken yataklara düştüm. İlacın bütün yan etkilerini yaşadım. Bu kadar çok yan etkisi olan bir ilacın ülkemizde kullanılmasına karşıyım. Bu ilacı üreten Abdi İbrahim ilaç şirketine dava açmayı düşünüyorum. Aynı şekilde, kendi deneyimimden bahsedecek olursam, sadece bir tablet Naprosyn CR 750 mg kullandıktan sonra gece şiddetli mide ağrısıyla uyandım. Günlerdir ağrıdan kıvranıyorum ve fizik tedavi doktorunun yazdığı ilaç nedeniyle acil servise başvurmak zorunda kaldım. Bu sebeplerle Abdi İbrahim ilaç firmasına karşı hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum.

14 Şubat 2024 15:28 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

Yorumlar (10)

Resul

Naprosiyn cr 750 mg vallahi ben bu ilacı kullandım bir kutu Romatoloji doktorum yazdı yanında kortizonlu bir ilaçta var prednol 4 mg eklem ağrım vardı tabii ki yanında mide koruyucuda var hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım 40 yaşındayım kutu bitti şükür ağrılarım geçti faydası oldu boş kutusu hala duruyor 1 yıldır

Makbule

Naprosyn midemi mahvetti. İlacı bıraktığım halde 2 ay reflu ağrısı çektim. 2 defa acile gittim mida koruyucular falan ise yaramadı.

Zuhal

Merhabalar bende kas şikayetiyle Dr. Gittim banada naprosyn cr 750mg yazıldı bana hiçbir yan etkisi olmadı tam tersine o kadar iyi geldi ki 2ci kutuyu aldım kaslarımdaki bütün ağrılarım kesildi rahat yürüye biliyorum dozunu düşürerek yarım içip deneyin derim acil şifalar diliyorum herkese

Duman

Bir kutu bitirdim yaşım 42 hiçbir yan etkisi olmadı. Simdi ne diyeyim ben bende sıkıntı olmadı

Gülperi

Kalp sıkışması ve çarpıntı hissettim sadece 1 doz içtim ve prospektüs de yazıyor yan etki olacak kalp krizi riski diye tekrar kullanmak istemiyorum

Hatice

Bende aynı durumdayım doktorun kas gevşetici diye verdiği bu ilaçdan sadece 3 tane içtim ve mide ağrısından kıvranıyorum gece saat 4 de hastaneye gittim sabah 8 buçuğa kadar hastane koridorlarında kıvrandım durdum bu nasıl bir ilaç bu ilacın satışına nasıl izin verilir niyet insanları gerçekten kasten öldürmek mii

Elif
Şikayeti Çözüldü

@hatice geçmiş olsun Hatice hanım şu an nasılsınız? Yan etkiler geçti mi yoksa devam ediyor mu? Ben bu ilaçtan sadece bir tane içtim ama yan etkiler geçmedi devam ediyor maalesef 😔

Ümit

Her şey olabilir. Açıklamada yazıyor. En ilginci de hastanın hiç başka rahatsızlık yaşamamış olması lazım 😊

Ümit

Babada Dr. Bunu yazmış ve ilacın içindeki açıklama ve özellikleri okudum. Tek kelime ile yan etkilerden ilacın faydasını okuyamadım. Bu kadar yan etkisi olan bir ilacı kullanmak istemiyorum... Ve neden bu ilacı satarlar anlayamadım!?

Elif
Şikayeti Çözüldü

Kalp çarpıntısı yaşadınız mı sizde?

Naprosyn CR 750 Mg Yan Etkileriyle Yataktan Kalkamıyorum!

Hatice
03 Mart 17:54
Naprosyn CR 750 Mg Yan Etkileriyle Yataktan Kalkamıyorum!

Naprosyn CR 750 İlacının Şiddetli Yan Etkileri

Ahmet