112 Acil Servis 112 Arandığında En Son Bağlanan 3. Birimden Şikayetçiyim

112 Acil Servis 112 Arandığında En Son Bağlanan 3. Birimden Şikayetçiyim
01 Ocak 2024 09:20

Bir rahatsızlık söz konusuysa ve elinizden başka bir şey gelmiyorsa dahi aranacak yer değil. Derdinize dert ekliyorlar resmen. Görümceme misafirliğe geldik ve evi bize biraz uzakta. Maalesef 3.5 yaşındaki kızım ateşlendi ve bende geçen hafta hastalandı bugün bir şey olmaz diye düşünerek şurubunu yanıma almadım. Duşa soktum alnına bez koydum. Ama düşmedi ateşi. Yılbaşı olduğu için bu Osmangazi bölgesinde nöbetçi eczane yoktu ve tüm taksiler mekanların önünde olduğu söylendi. Artık ateşi 40.3 olduğunda 112yi aradım ve 3. Birime de derdimi anlattıktan sonra ambulans istedim ve bana çocuğu tekrar duşa sokmam gerektiğini ve kendi imkanımızla gelmemiz gerektiğini söyledi. O kadar insana dert anlatıyoruz vakit kaybediyoruz dalga geçer gibi böyle söylüyor. Neyse yine duşa soktum çocuğu ve ateşi düşmeyince tekrar anlattım ve yine 3. Kişiye kadar tekrar tekrar derdimi anlattıktan sonra bu sefer yine 3. Aynı doktor hanım beni azarladı ses kayıtlarını dinleyin lütfen saatini falan her şeyini attım. Derdime dert ekledim resmen bir de bu kadına canım sıkıldı. Beni bir güzel payladı hanımefendi ve suratıma kapattı. Daha sonra eşim aradı bu sefer biraz daha sakin ama yine sinirli bir şekilde konuşup kapattı. Makamını mevkisini kurallara uygun şekilde kullanmaktan, mesleğini halka yararlı bir şekilde icra etmektense böylesine insanları aşağılayıcı konuşmasını doğru bulmuyorum. Lütfen lütfen ilgilenilsin

112 Acil Servis Ekibinin Saygısız Ve Küçümseyici Davranışları Kızımın Sağlık Sorununu Hafife Aldı

16 Ekim 2025 10:54

08 Nisan 2024 13:23

112 Acil Servis Silivri Ambulans Gelmedi

18 Şubat 2024 23:19
112 Acil Servis Silivri Ambulans Gelmedi

30 Kasım 2023 23:51
Nuriye sonuçtan hiç memnun değil

Ambulans Ekibinin İhmali Annemi Ölümün Eşiğine Getirdi

02 Haziran 2025 11:17