Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Kayıt İptali Kabusu: Mağduriyet Ve Saygısızlık

18 Ekim 2024 00:42

YDS Akademy Eskişehir dil kursuna kayıt olup da sonra kaydınızı sildirmeye kalkmayın, aşırı mağdur ediyorlar. Bundan 5-6 ay önce tek çekim 50 bin TL'ye kayıt yaptırmıştık. Kayıt esnasında çocuğumu bir başka kursa daha yazdırdığımı, herhangi bir program uyumsuzluğunda buradan kayıt iptali yaptırabileceğimizi, böyle bir durumda kayıt iptali prosedürünün uygulanıp tarafımızı mağdur etmemeleri şartı ile kayıt yaptırabileceğimizi bildirdik. Görevli müdür bizi bu konuda mağdur etmeyecekleri güvencesini verdikten sonra kaydımızı yaptırdık. Eylül ayı gelince çocuğum özel durumundan dolayı kursa hiç gidemedi. Eylül başında iptal başvurusunda bulundum. Bana 35 bin TL geri ödeme teklif ettiler. Tek çekim yapılmasına rağmen kredi kartı komisyon ücreti (sözleşmede böyle bir ücretten hiç bahsedilmiyor), %10 cayma bedeli, kitap bedeli (12 000 TL) ve 1 derse girmesine rağmen girdiği derslerin bedelinin bu şekilde olduğu söylendi. Uğraşarak, neredeyse yalvararak 40 bin TL'yi 1,5 ay sonra zor aldım. Üstelik öğretmen olduğumu bildirmeme rağmen işletme sahibinden saygısız bir üslupla azarlar işiterek. Kolay yoldan para kazanmak bu olsa gerek.

18 Ekim 2024 01:15

Hiçbir hizmet almadığım ilgili işletmeden ödediğim ücretin kalan kısmını da acilen iade etmesini, bu şekilde memnuniyet sağlamasını bekliyorum.

18 Ekim 2024 11:20 (Şikayetten 10 saat sonra)
18 Ekim 2024 11:59

Galiba yazımı iyi okumadınız. Kayıt esnasında iptal durumunda mağdur edilmeyeceğim garantisi verildiği için kayıt yaptırdım. Yani kayıt yaptırıncaya kadar her yol mubah. Kayıt olup ödemeyi yaptıktan sonra biz ne dersek o olura getiriyorsunuz.

18 Ekim 2024 12:00

Ayrıca sözleşmenin neresinde "kredi kartı komisyon ücreti kayıt iptalinde kesilir" ibaresi var?

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

YDS Atak Online Dil Okulu Vaat Ettiği Eğitimi Sağlamıyor Boşa Gider Paranız Eğitim Sıfır

14 Haziran 2024 21:23
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 19:44
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Yds Academy Bursa YDS Akademy

05 Ekim 2023 16:35
Gönenç sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Alamama Ve Maddi Kayıp: Dil Kursunda Yaşanan Hayal Kırıklığı

16 Ocak 2025 12:07
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 13:27