Yaren Beauty Center (Esenyurt) Kuaförde Haksız Fiyatlandırma Ve Zorunlu Satış

Yaren Beauty Center (Esenyurt) Kuaförde Haksız Fiyatlandırma Ve Zorunlu Satış
19 Eylül 2024 12:45

17/09/2024 tarihinde bir kuaför salonunda yanıltıldığımı bildirmek istiyorum. Hizmet verilmeden önce fiyatlar hakkında bilgi aldım ve toplam maliyetin 3000 Türk lirasını geçmeyeceği söylendi. Ancak, hizmet tamamlandıktan sonra salonun benden 10000 Türk lirası talep ettiğini gördüm. Pazarlık sonucunda 8500 Türk lirası ödemek zorunda kaldım.

Aldığım hizmetler saç beyazlatma, ki bu genellikle 1000 Türk lirasını geçmez, saç boyama 600 Türk lirasını geçmez ve saç kesimi ise 500 Türk lirasını aşmaz. Ayrıca, salon çalışanları bana ihtiyaç duymadığım ek hizmetleri zorla satmaya çalıştı ve bunu büyük bir ısrarla yaptılar.

Bu olayın araştırılmasını ve bu salona karşı gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Müşterilerin haklarının korunması adına gerekenlerin yapılmasını rica ederim.

Dilan
Dilan

Sizin gibi beni de mağdur ettiler Almadığım hizmetin bedelini ödememi bekliyorlar avukata vereceklermiş versinler ortak yolu bulmaya çalıştım olmadı hizmet 0 çok kötü Bende şikayette bulundum Bu kuaför mü artık güzellik merkezimi Bilmiyorum araştırılmasını istiyorum

11 Ekim 2024 18:56

10 Aralık 2023 02:52