Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Whiskas Yavru Kedi Maması

24 Ağustos 2024 18:22

Kedime ilk kez Whiskas yaş mama aldım ve bu sabah yedirdim önce güzel iştahla yedi. Sonra bir halsizlik uysallık çöktü üstüne ve kedim 1 saat aralıksız uyudu ve uyandığında kusmaya başladı. Mamanın tarihinde hiçbir sorun yoktu 2025 gösteriyor. İlk kez yediği bu mamadan sonra kustu. Daha önce de farklı yaş mama vermiştim ancak hiç böyle bir durum yaşamadık. Çok üzgünüm kedimi hasta bir şekilde her yere kusarken ve çok halsiz, hasta, çaresiz görmek beni çok üzdü ve tedirgin etti. Hemen kalan mamasını çöpe atacağım. Bir daha asla almam. Lütfen bu mamalar incelensin. Kedimi mutlu etmek isterken onu düşürdüğüm bu durum beni de çaresiz bıraktı. Kedim kaç sattır ne su içiyor ne kuru mamasını yiyor ac susuz sadece uyuyor.

24 Ağustos 2024 18:35

Resmen aksam oldu ve kedim 3. Kez kustu bir şey yemiyor içmiyor artık çıkaracak bir şeyi de kalmadı. Kusmaya çalışıyor. Vücudundaki su besin her şey tükendi halsiz bir şekilde suratıma bakip bakip yatıyor kuzum benim kıyamıyorum. Elimden bir şey gelmiyor. Whiskas mama bir daha asla almam. Kedimin felaketi oldu resmen. İlk kez aldım bir daha da almam son oldu.

Ercem
Ercem

Benzer şeyler benim kedime de oldu. Hemen veterinere götürdüm iğne ilaç vs verdiler. Sizin kediniz ne kadar sürede iyileşti bir sıkıntı yaşadınız mı

Gizem

3 günde ancak toparladı yazık ama iştahı hiç olmadı o 3 gün boyunca su bile doğru düzgün içmedi.

Ahsen
Ahsen

Oy kuzum benim iyi mi minnoş şey

Şükür simdi çok iyi :) ) ) maşallah

Whiskas Yavru Kedi Maması

Nurselin sonuçtan hiç memnun değil

Whiskas Yaş Maması Kedimi Öldürdü

Nurselin
26 Eylül 2023 20:50
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
16 Haziran 2024 20:59