Waw Holding University Bitmeyen Proje

Waw Holding University Bitmeyen Proje
21 Mart 2024 00:37

Şikayet başlığım:waw holdingin -waw üniversite -Çubuk-Esenboğa da bitmeyen projesi HKK.
Waw Holding bünyesinde yapılan Waw üniversite projesi 2 senedir söz verildiği halde daire sahiplerine teslim edilmemiştir. Şu anda da yeni sözler verilip ; yine yerine getirilmemiştir. Ben ve benim gibi yüzlerce mülk sahibi mağdur olmuştur. Buradan holding yetkililerine sesleniyorum. Lütfen iskanı alın ve bize teslim edin de işimize bakalım. Denizden geçip de derede boğulmak bu olsa gerek. Mantık almıyor. Saygılar.

profile profile profile
22 Nisan 2024 14:34 (Şikayetten 1 ay sonra)

İyi günler, Daire numaranızı ve adınızı belirtirseniz yardımcı olmak isteriz. Sitemizde anahtar teslimlerine başlanılmış ve iskan için ön aşama olan kontrol ücreti yatırılmış şu an için belediyenin kontrolünün tamamlanması beklenmektedir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla

21 Temmuz 2024 10:38

Hâlâ elektrik su gaz yok. 20.07.2024 oldu.

26 Ağustos 2024 19:25

Merhabalar iskan başvurusu yapılmıştır, anahtarlar teslim edilmiştir, şu an oturumuz da başlanmıştır en kısa sürede iskan süreci de bitecektir daire numaranız ve iletişim num bırakırsanız size dönüş sağlanacaktır

Savaş
Savaş

Merhaba waw üniversity yenice projesinde bizde daire sahibiyiz WhatsApp grubuna ekleyebilir misiniz lütfen.

Eklendiniz mi gruba

Erdi
Erdi

Merhaba, daire tamamlanmasını bekleyenlerden biriyim. Size dönüş yapıldı mı acaba waw tarafından? Kimle iletişime geçeceğiz?

Waw Holding Çubuk Yenice Mh Waw Üniversitesi Projesi

08 Mart 2024 00:32
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Waw Holding Esenboğa Havaalanı Karşısı

17 Mart 2024 13:15
Waw Holding Esenboğa Havaalanı Karşısı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Waw Holding Waw Üniversite Bitmeyen Proje

07 Ocak 2024 16:01