Engin sonuçtan hiç memnun değil

Waw Holding Esenboğa Havaalanı Karşısı

Waw Holding Esenboğa Havaalanı Karşısı
17 Mart 2024 13:15

Waw Holding, başladığı hiçbir inşaat projesini bitirmiyor. Waw Holding'e ait Ankara ili Çubuk ilçesi Yenice Mahallesi'nde bulunan Waw University projesi hakkında Waw Holding Yönetim Kurulu Başkanı M***** S*** ile görüşüp pazarlık yaparak, şirket yetkilisi veya şirket ortağı F**** V*****'dan 26.05.2021 tarihinde projeden 1+1 daire satın aldım. Söz konusu tarihte F**** V***** ile yapmış olduğum görüşmede projenin 2022/06 döneminde bitirileceği bilgisi verilmiş ve ben de verilen sözlere güvenerek daireye peşin para ödeyerek tapumu aldım. Daireyi satın aldığım 26.05.2021 tarihinden günümüze kadar geçen sürede daire teslim edilmemiş, konu hakkında daire maliklerine herhangi bir açıklama yapılmayarak daireler teslim edilmemektedir. Daireyi satın aldığım tarihten günümüze kadar geçen süreçte Waw Holding'in birçok projesinin olduğunu ve söz konusu projelerin de teslim edilmeyerek maliklerini mağdur ettiğini öğrendim. Waw Holding, hali hazırdaki projelerini bitirmeyip maliklerine teslim etmediği halde hâlâ yeni proje tanıtımları yaparak yeni mağdurlar yaratmaya devam etmektedir. Waw University projesinde gelinen noktada ise, abonelikler için başvuru yapılmadığı halde (maliklere herhangi bir resmi belge sunulmadığı halde) maliklerden keyfi olarak abonelik ücreti talep edilmektedir. Şu an bende dahil 167 mağdur var ve hala bir çözüm üretilmiyor.

profile profile profile
28 Mart 2024 14:14 (Şikayetten 11 gün sonra)
Engin
Engin
29 Mart 2024 01:37

Covid'i savaşı bahane etmeniz (waw uni. Ve ondan sonra başladığınız ve bitirdiğiniz projelere ne diyeceksiniz tabi onları da yarım birakmadiysaniz) yanınızdaki binanın sizden sonra başlaması ve bitmesini görmediniz sanırım onlar başka yerdemi yaşıyorlar da bitirmişler projeyi ve oturuyor malikler. Sizin amacının insanları oyalamak ve bir çözüm üretememek. Bir an önce bitirmenizi yoksa gerekli hukuki yerlere şikayette bulunacağımdan bilginiz olsun.

22 Nisan 2024 14:37

İyi günler, Daire numaranızı ve adınızı belirtirseniz yardımcı olmak isteriz. Saygılarımızla

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 12:23

08 Mart 2024 00:51
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 12:18
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Waw Holding Waw Üniversite Bitmeyen Proje

07 Ocak 2024 16:01
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Waw Holding'den Satın Aldığım Dairede Eksiklikler Ve İskan Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

22 Nisan 2025 18:57